Merhaba Arkadaşlar, sizden ricam yorum yapmadan önce vakit ayırıp yazımın tamamını okumanız. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür eder ve bu yazının tamamı ile ilgili sürç-i lisan ettiysek affola.
Yine mi network marketing denileceğini hatta uzun uzadıya tartışmaların olacağı, karalamalar ve uygunsuz yorumların olacağını bile bile bu konuyu açıyorum. Çünkü ben sizlere anlatmasam başka birileri mutlaka anlatacaktır ve bu işi doğru yöntemlerle yapamayan kişilerin anlattıklarını dinlemektense profesyonel bir ekip ve guruptan dinlemeniz inanın faydanıza olacaktır.
Öncelikle şunu belirteyim, bu tarz işler tüm diğer işler gibi emek ister. Emek verilmeden sonuca ulaşılma oranı çok ama çok düşüktür.
Şimdi size network marketing hakkında bilinen yanlışları ve yanlış anlaşılmaları aktaracağım.
Network marketing üzerinden doğrudan satış yapan ve prim usulü çalışan çok fazla firma var ve firmalar da vardı. Kimisi hala devam etmekte kimisi artık piyasada olmamakla birlikte beraberinde de çok mağdurla tarihe karışmış durumda.
Peki neden mağdurlar var ve bu firmalar tarihe karıştı?
Çok basit; yanlış sistem, yanlış yatırım, yanlış yönlendirme. Yani firmanın network marketing için ve pramidel ağı oluşturmak için kullandığı sistemin zamanla çökmesi ve yanlış bir sistem uygulaması ve uygulatmasıdır. Bunun yanında pramidel ağı yöneten sponsor yada liderler artık herneyse, alt dallarındaki kişileri takip etmemesi, edememesi, yönlendirememesi ve eğitememesi.
İşte bu nokta çok önemli "Eğitim". Ve yine tabiki firmanın kullandığı, tercih ettiği yada ürettiği ürün/hizmetlerin kalite durumu ve talep durumu.
Eğer gerçekten network marketing işine meraklıysanız ve bu işten ciddi kazançlar kazanmayı

düşünüyor ve istiyorsanız mutlaka
doğru sistemi olan bir firma, doğru ağa mensup bir lider ve eğitim şart
Size kesinlikle mutlaka Amway'a girin demiyorum. Network marketing işi yapacaksanız öncelikle:
- Sistemi kuvvetli bir firma bulun.
- Bu firmada, alt kolunda olacağınız lider yada sponsorun tecrübeli olduğuna dikkat edin ve bu liderin bulunduğu gurubun başarılı olup olmadığına dikkat edin.
- Verilen eğitim, seminer ve toplantıların sıklığına ve kalitesine dikkat edin.
- En önemlisi ürün konusunda firmanın kalitesini ve müşteri memnuniyetine ne denli önem verdiğini iyi araştırın.
Çoğu network marketing işine girip başarı elde edememiş kişiler yukarda sıralı olarak saydığım 4 maddeye dikkat etmemesinden hüsrana uğramışlardır. Tabiki farklı sebeplerden dolayı da başarı gösteremeyenler var ancak yukarıda sıralı olarak saydığım 4 maddeye dikkat eden bir kişi zaten etrafta, network marketing işi saçmalık, ben girdim bir işe yaramıyor, kesinlikle tavsiye etmem gibi karalamalar yapmaz. Onun yerine işini büyütmek için çaba gösterip alt dallarının da kazanmasını sağlamak için çalışır çünkü alt dallarının kazanmasını da sağlamalı ki kendi de onlardan pay alsın.
İşte bu noktada da devreye doğru yolu gösterecek üstündeki lider ve eğitim ön plana çıkıyor.
Yine network marketing işine giren çoğu (başarısız diyeceğim artık) başarısız kişiler hemen para kazanmalıyım kaygısına kapılıp eğitimlere katılmayıp liderlerinin önerilerine uymayıp kendi doğruları ile birşeyler başaracağını sanarak hareket etmeleriyle doğru orantılı olarak başarısız olmuşlardır.
Bu nedenle network marketing işinde de neden bu kadar çok başarısız kişilerin olduğunu bu durum size çok açık anlatmaktadır. Yani kendi doğruları ile hareket ederek alt dallarını oluşturan bir sponsor yada liderin alt dalındaki kişilere ne faydası dokunabilir ki
Yine bu kişiler başarı gösteremedikleri gibi altındaki kişileri de başarısızlığa iterek bir
başarısızlık ağı kurmakta aslında.
O nedenle fazla uzatmak istemiyorum. Bu işin püf noktası
doğru sistemi olan bir firma, doğru ağa mensup bir lider ve eğitim. Firmanın doğru olup olmadığını nasıl tespit ederim?
Araştıracaksınız.
---
Amway iş fırsatı
Doğrudan Satış dünya çapında 100 milyar A.B.D. $ tutarında bir sektördür. Amway dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biridir ve bütün yerkürede bölgesel ve ulusal doğrudan satış derneklerinin önemli ve aktif bir üyesidir.
Amway bütün dünyada milyonlarca insana arzularını gerçekleştirme fırsatı verdi. Kurulduğu 1959 yılından bugüne kadar Amway 22 milyar A.B.D. $ prim ödedi. Amway dünya çapında 80 ülke ve bölgede, 3 milyonu aşkın SG aracılığı ile 6.4 milyar dolar (2005 mali yılı) ciro gerçekleştirdi. Amway Avrupada 26 ülkede faaliyettedir.
Amwayin ilk ürünü L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici, konsantre biyolojik olarak çözünebilen bir temizleyici ve diğer konsantre Amway ürünlerinin öncüsü olmuştur. NUTRIWAY markası ilk pazarlanan multivitamin/multimineral beslenme destek ürünleri arasındadır.
Amway Şirket Sorumluluğunu Ciddiye Alan Bir Şirket!
Amway ve UNICEF
Amwayin hedefi bütün dünyada çocuklara yardım etmektir. Bu nedenle 26 Avrupa Amway bağlı kuruluşu 2001 yılından bu yana Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu UNICEFi desteklemektedir.
Amway Fırsatının avantajları- İyi düzenlenmiş iş planı
- İşinizin nasıl gelişeceğini siz kontrol edersiniz
- Esneklik ya ek bir gelir veya tam zamanlı bir iş sahibi olun
- Üstün kalite ürünler
- % 100 tatmin garantisi
- Düşük maliyet, düşük başlangıç riski
- Stok tutma mecburiyeti yoktur
- Asgari ürün satın alma mecburiyeti yoktur
- İşleyen Bir Plan
- Amway Satış ve Pazarlama Planı, Müşterilere ürün ve hizmetlerin doğrudan satışı ile işinizi büyütmek amacıyla yeni SGlerin sponsorluğunu yapmak arasında bir denge kurulmasına dayanmaktadır.
Dükkanların ve mağazaların nasıl para kazandığını herkes bilir : Ürünleri toptan fiyatına satın alır ve daha yüksek bir fiyata satarlar. Bu fiyat farkı, veya kar marjı onların kazancıdır. Bizim ürünlerimizde de durum farklı değildir. Perakende sattığınız her ürün üzerinden kar marjı kadar kazanç sağlarsınız. Fakat Amwayde kazanç bununla sınırlı değildir.
Amway Serbest Girişimciler üç şekilde gelir elde edebilirler:- Perakende satışlardan kar : Pek çok Amway ürünü için SGnin ödediği fiyat, ürünü önerilen perakende satış fiyatından sattığı takdirde ona % 30 civarında bir kar marjı sağlar. Elbette her perakendeci gibi, eğer isterseniz ürünü istediğiniz kar marjı ile satmakta özgürsünüz.
- Kişisel Puanlardan Performans Primi: Amway SGleri müşterilere yapılan satış hacmine dayanan primlerle ödüllendirir.
- Grup Puanlarından Performans Primi: SGler, kendilerinin AMWAYe tanıştırdığı veya sponsor ettiği diğer SGlerin yaptığı satış hacmine dayanan ek primlerle de ödüllendirilebilirler. Bu ek primlerin ödenmesi gruplara veya alt sıra gruplarına ödenen primleri etkilemez.
Not: Bir SGnin işi büyüdükçe ek primler ve teşvik ödülleri verilebilir.
Nasıl Amway Serbest Girişimcisi olabilirsiniz?
Amway işine başlamak basittir. Yapmanız gereken şeyler şundan ibarettir:
Halen faal olan bir SGden size sponsor olmasını istemek. Halen tanıdığınız bir SG varsa lütfen yardım etmesi için onunla temas kurun. Eğer tanıdığınız bir SG yoksa lütfen bu bağlantıyı takip ederek sizinle ilgili irtibat bilgilerini bırakın.
Sponsorunuzla birlikte Amway İş Politikalarına uymayı taahhüt ettiğiniz sözleşmeyi doldurun ve imzalayın.
İçinde işinize başlamak için ihtiyacınız olacak işin kurulması ve Amway ürünlerinin satılması konusundaki tüm bilgileri içeren bir Başlangıç Seti satın alın.
Yolun her adımında bizimle irtibattasınız ve destekleniyorsunuz
Bizim için temel bir öncelik Amway işlerini geliştirirken bütün SGlere destek sağlamaktır. İşinizi geliştirirken bunun her aşamasında size yardım edecek çok çeşitli eğitim ve iş kurma materyalleri sunuyoruz. Bunlar Amway İşinizi başlatacak Başlangıç Setinden başlayarak tüm ana ürün gruplarımızı içeren kapsamlı ve yaygın eğitime kadar uzanmaktadır. İlk sponsorunuz da size eğitim ve destek vermek zorundadır.
Yani bağımsız olacaksınız fakat asla yalnız kalmayacaksınız!
Amway Seçim Esnekliği
Eğer bu işin size göre olmadığına karar verirseniz 90 gün içinde herhangi bir nedenle Amway Başlangıç Setini iade edebilir ve tüm bedelini geri alabilirsiniz. SG olmak için veya SG olarak kalmak için zorunlu veya minimum ürün satın alma zorunluluğu yoktur. Satılabilecek durumdaki tüm ürünler bütün bedeli geri alınmak üzere iade edilebilir.
---
Eğer doğru bir şirket, doğru bir guruba mensup liderlerin olduğu bir ağa ve doğru yönlendirmeler ile doğru eğitimlerin verildiği bir network marketing sistemine dahil olmak istiyorsanız ve kendinize inanıyor ve güveniyorsanız benimde dahil olduğum muhteşem ekibe katılmak için
LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GEÇİN VE SİZİ DE BU DOĞRULUKLARIN İÇİNE DAHİL EDELİM. İRTİBAT İÇİN: http://www.amway.com.tr/user/yasiny
Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok inanın.
Öncelikli davranacağım arkadaşlar sırası ile
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası ve seyehat engeli olmayan diğer ilden arkadaşlar olacaktır.
Seyehat engeli olanlar için bulundukları ilden profesyonel sponsorlar ile görüşme sağlanabilir.
Yok ben Amway Serbest Girişimcisi olmak istemiyorum ancak Amway ürünlerini merak ediyorum veya kullanıyorum bu nedenle almak istiyorum diyordanız alttaki linkte bulunan konuma
GÖZ ATMANIZI TAVSİYE EDERİM.
https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...emsilcisi.html Bu yazı tarafımca sadece r10.net platformunda yayımlanmıştır. Yine sadece tarafımca farklı platformlara konulabilir. Onun dışında farklı kişilerce bu yazı hiç bir şekilde farklı platformda alıntı belirtilerek dahi olsa paylaşılamaz.