Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediklerim sadece gündemde olan konulardı. Siyasete girecek olsam bir sürü şey yazardım. O zaman haklı olurdun.
Dedim ya seninle siyaset yapmam, muhalefet yapmam diye en başında.
Düşünce yapınızı biliyorum sizin.
Düsünce yapimi nereden biliyorsunuz bilmiyorum, cok büyük ihtimal bildiginizi düsünüyorsunuz ve yaniliyorsunuz.

Aklinizda birkac insan kalibi var ve bunlardan birine uymak zorundayim degil mi? O bunu diyorsa kesin "şucu", öbürü bunu diyorsa kesin "bucu".
Yarim bilginiz ve olmayan öngörünüzle insanlari yaftalamayin.

Devrimciligin kalesi ODTÜ mezunuyum.
Hayatimda hic o "benim ait oldugumu düsündügünüz o gruba" oy vermedim.
Utandiniz mi?

Benim itirazim suna;
Kim ki siyaset vb. fikirleri sebebiyle benim Devletime, Devlet Kurumlarima ve bunlarin uygulamalarina itiraz ederse, cok saglam sebepleri olmali.
"Türkiye'de böyle kötü", "Avrupada böyle iyi", "Amerikada söyle güzel" diyebilmek icin önce yurtdisi tecrübesi lazim.
Kulaktan dolma bilgilerle yaptiginiz elestiriler ise yaramiyor cünkü Ugur Mumcu'nun da söyledigi gibi:
"Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz."

Isterseniz bi baska konuda cok hayran olunan o Avrupa ve Amerika'daki "demokratik uygulamalari" direkt kendi tecrübelerimden ve yasadiklarimdan yola cikarak anlatabilirim, sizinle paylasabilirim.
Begenip özeneceginizi hic sanmam.

P.S.: Bu konudaki mesajlarim sahsi degil, düsünce tarzina yöneliktir. Yani okuyan kisi olarak ayni düsünce yapisinda olan herkes üstüne (alinabilir. / alinmayabilir.)