Merhaba,
Uzun zamandır işlerimden dolayı foruma vakit ayıramıyordum. Bu sıralar hem tatilden dolayı hem de biraz bilgisayar başında durmaya vaktim olduğundan dolayı sizlere küçük ücretler ile SEO konusunda yardımcı olmaya çalışacağım. Yeni konu açmak yerine eski konumu düzenledim.
Ben hazır SEO paketlerine ya da her siteye benzer çalışma sunan SEO tekniklerine pek sıcak bakmıyorum. Her sitenin öncelikli olarak site alt yapısı, SEO yapısı, sektör analizi gibi geniş kapsamlarda incelenip ardından ilerlenecek yöntemler geliştirilebileceğine inanırım. Kendi sitelerimde de bu şekilde %90 oranla başarılı olmuşumdur. Paket olarak ise paravan backlink yapılarının tercih edilmesi gerektiği kanaatindeyim. Yakında bunun ile ilgili bir çalışma başlatmayı planlıyorum ancak şu an için vaktim yok.
1. Çalışma Modeli
Öncelikle çalışmanın hangi aşamalardan geçeceğini sizlere özetleyeyim;
- Genel SEO İncelemesi; Sitenizin hedef kelimelerde yükselmeye ne derecede yatkın olduğu, bunun ile ilgili yapılacak pratik işlemler ve tavsiyeler.
- Site Düzeni: Anahtar kelimelerin doğru kullanımı ve yerleştirilmesi gibi pratik ama önemli işlemler.
- Sitedeki Hatalar: Sitedeki hız sorunu, kullandığınız scriptte sıralamada yükselmenize engel olacak temel hatalar var ise bu hataları site sahibine bildirmek ve basit çaplı hataları düzeltmek, hataların düzeltilmesi hususunda tavsiyede bulunmak, arama motorlarının dikkat ettiği hataları düzeltmek.
- Sektör Analizi: Bulunduğunuz sektöre dair detaylı analiz yapılıp, rakipleriniz ile nasıl rekabet edeceğinize ve nasıl içerik üretmeniz gerektiğine dair detaylı bir rapor sunulur. Bu raporda sizlere 10 konu başlığı ve başlığın içinde geçmesi gereken anahtar kelime ve etiketler verilir.
- Örnek Makale (isteğe bağlı): Sektörünüze bağlı olarak sizlere özel hazırlanmış tamamen özgün ve SEO standartlarına uyumlu örnek teşkil etmesi açısından bir makale yayınlayacağım. Örneğin moda sektöründesiniz ve makalenin nasıl yazılacağı hakkında detaylı bilgi sahibi değilsiniz. Elbette her türlü bir makale yazılabilir fakat bu makalenin içinde geçecek anahtar kelimeler ve en önemlisi de makalenin başlığı ve etiketleri, hitinizi arttırmak için en önemli etkin olacaktır. Ben de sizlere bu konuda kendimce yardımcı olmaya çalışacağım.
- Reklam - Link - Tanıtım Yazısı Alımı (isteğe bağlı): Sitenize yatırım yapmak istiyorsunuz ve hangi tür sitelerden reklam, link ya da tanıtım yazısı alacağınız konusunda yetersiz bilgiye sahipsiniz. Bütçeniz doğrultusunda bütçenizi de doğru kullanmaya teşvik edecek şekilde sizleri bu konuda yönlendirebilirim.
Ücret: 100 TL Bunun dışında sorularınızı özel mesaj olarak gönderirseniz açıklayıcı bir şekilde dönüş yapabilirim. Sadece Türkçe olmamak üzere İngilizce siteleriniz içinde bu desteği verebilirim.
2. Çalışma Modeli
Eğer internet sektöründe yeniyseniz ya da daha önce pek de fazla bir ilerleme kaydedemediyseniz size özel sıfırdan site hazırlıyoruz. Siteler wordpress tabanlı olarak hazırlanmaktadır. Eğer kullandığınız farklı scriptler var ise onlara uygun olarak da site hazırlayabiliriz. Çalışmanın detayları ise;
- Site Alt Yapısı: Belirttiğiniz sektöre göre alan adı belirlenir ve sektöre uygun olarak hosting seçimi yapılır. Eğer özel bir scriptiniz yoksa wordpress kurulur, gerekli ayarları yapılır. Tema ile ilgili seçim de size bırakılır. Eğer ücretli bir tema kullanıyor iseniz temayı SEO kriterlerine uygun bir şekilde düzenliyoruz, eğer tema yok ise sektörünüze uygun ücretsiz ya da ücretini ödediğiniz taktirde ücretli bir temayı sitenize kuruyoruz. Site dili Türkçe ise temaların Türkçeleştirme kısmını da yapıyoruz.
- İçerik: Giriş yapılacak sektöre dair detaylı analiz yapılıp, siteye 20 adet özgün (10 adet 250+ kelimelik, 10 adet 500+ kelimelik) makale girişi tarafımızdan yapılır. Makalelerin anahtar kelime, alt resim, başlık ve etiket girişi gerçekleşir.
- Sektör Analizi: Site teslimatından sonra bulunduğunuz sektöre dair detaylı analiz yapılıp, rakipleriniz ile nasıl rekabet edeceğinize ve nasıl içerik üretmeniz gerektiğine dair püf noktaların içeren detaylı bir rapor sunulur.
- Optimizasyon: Siteye özel e-mail adresi, arama motoru kayıtları ve optimizasyon işlemleri gerçekleştirilip site sahibine anahtar teslim şeklinde teslim edilir.
2. çalışma modelini her sektörde yapamayacağımız için sadece tecrübeli olduğumuz sektörlerde uygulayabiliriz. Bunun dışında eğer kafanızda bir sektör yok ise sektör tavsiyesinde bulunup, size siteyi teslim ettikten sonra nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine dair de detaylı bir rapor teslim ediyoruz. Bu çalışma için kesinlikle size yüksek hit, sıralama gibi bir garanti sunmuyoruz. Sitenin alt yapısını yüksek potansiyelle hazırlamaya gayret ediyoruz ancak geri kalan kısmında istediğimiz şekilde devam ettirip ettirebilmek kısmı size kaldığı için %100 başarı garantisi sunmamız iş ahlakına uygun değildir.
Ücret: 1.000 TL (Alan adı, hosting, ücretli yazılım ve tema (kullanmak isteyenler için) ücretleri bu tutara dahil değildir.)
Sizin tekliflerinize ya da isteklerinize bağlı olarak bu ücret artabilir ya da azabilir. Her sektör için belirtilen analizleri yapmak mümkün olmayabilir. Belirttiğiniz sektöre ve anahtar kelimelere göre hangi analizlerin yapılacağını belirtirim.
Site Adresi:
Hedef Kelime:
Yan ve Anahtar Kelimeler:
İstediğiniz Hizmet:
Açıklayıcı bir özel mesaj atarsanız sizlere iletişim adresim ile birlikte dönüş yapacağım. 1. çalışma modelinden tatmin olmazsanız ücret almayacağım (isteğe bağlı kısımlar hariç). Çünkü sadece para kazanmak için değil; yardımcı olmak, referans sahibi olmak ve iş çevresi edinmek için de bu işi yapıyorum. Detaylı özel mesaj gönderdiğiniz taktirde sizlere teklifimi sunacağım.
Hizmet Verdiğimiz Değerli R10 Üyeleri;
7 site için çalışma yaptırıldı kendisine, arkadaş işini temiz yapan birisi tavsiye ederim. Bundan sonrada çalışırız umarım
Arkadaş başarılı bir iş çıkardı, teşekkürler.
güzel titiz bir çalışma sağladık arkadaş ile tavsiye ederim
ya r10 da böğle arkadaşların olması gerçekten insanın yüreğini kabartıyor
gercekten çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim..
Arkadaş ile İngilizce içerikli bir sitemle alakalı saatler süren bir konuşma ve inceleme yaptık. Kendisi çok ilgili ve bilgisi üst seviyede bir kişi. Her türlü soruma, usanmadan cevap verdi, çok faydalı öneriler de bulundu. Buna rağmen hiç bir ücret talep etmedi. Emekleri için çok teşekkür ediyorum kendisine. İnşallah yakın zamanda çalışma fırsatı bulacağız kendisi ile.
İlgili bir arkadaş finans sitemin Seo ayarlarını yaptı ve içerik ekleme konusunda altın tavsiyelerde bulundu. Herşey için kendisine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.