JustFm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncelleme:
TürkTelekom il müdürlüğüne gittim ve görüşme sağladım ancak olumsuz sonuç aldım.
İlk başta telekom ankastre(kutusunu) müteahhit yapması lazımmış dediler geri çevirdiler müteahhit ile görüştüm oda telekomun yapacağını söyledi tekrar telekoma gittim arıza kaydı oluşturalım bi dediler müşteri numarası sordu ve süperonline adsl kullandığımı söyledim temsilci hemen geri cevirdi konuşmayı o zaman süperonline gidin dedi!
Bende süperonline adsl türk telekom hattından sağlandığını ne kadar söylesemde ilgilenmediler geri çevirdiler.
Ben şuan sikayetvar.com dan şikayet yazacağım bakalım bu seferde süperonline gidin diyecekler mi
Aynı olay benim başıma geldi d-smart başvurusu yapmıştım adamlar sallamadılar beni 3 ay uğraştım. TT abonesi olmadığım için işlem yapmadılar. D-smarttan bu yüzden soğudum ttnet'e başvurdum.

PTT'den gelip bağlıyorlar ankastreyi tabi sistem alt yapısı hazırsa. Belediye telefon direği dikilmesi gerekiyor dedi binanın önüne mütahit halletti ertesi gün pttden birisi gelip kutuyu bağlayıp gitti. 1 ocakta yani yılbaşı tatilindede ttnetciler geldi bağlantımı yapıp gitmişlerdi.

Yani uzun lafın kısası alt yapıyı iyi araştırın direk dikilmesi gerekiyormu diye eğer bir sorun yoksa iş sadece pttyi beklemek kalıyor.