yaşamda çektiğim hiç bir acı yıkmadı beni ama bu kızın acısı yıktı. geçen hafta anasıyla konuşmaya gidecektim ama kız dedi önce benimle konuş bende tamam dedim. kendisiyle konuşmaya gideceğim de öğretmen olması nedeniyle sömestir tatilinde sözleştik 4 5 gün dolu dolu konuşacağım kendisiyle ama fazla umudum yok açıkcası çok anlayışsız. sanırım son çare anasıyla konuşacağım. kendisinin gençliğini güzelliğini yarınlarını kurtardım farkında değil. o şarlatanın facebookuna baktığınız da böyle genç kız elinin altın da yüzlerce. o bunu göremeyecek kadar kör olmuş. ama ona bir yaşam borcum var her ne kadar beni ezse de intikam almak yerine yaşamını adam etmesin de yardımcı olacağım. ocağın son haftası istanbulda yım eğer kız hatasında ısrar etmeye devam ederse el mahkum anasıyla konuşacağım mecbur başında benim durmamı istemiyorsa anası kalacak. bakalım inşallah güzellikle çözeceğim olayı da zor yani çok zor.

John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arif83 Allah yardımcın olsun usta. Şarlatanlar her yerde var. Kimisi din üzerinden sömürüyor, kimisi çakallık üzerinden. Ama her şeyin bir bedelinin olduğunu bilmiyorlar. Bu bedel kısmetse bu dünya'da, değilse ahirette ödetilir/ödetilecek. Yaradan her şeyi görüyor, biliyor. Sabret usta sabret. Son mesajında ki yapmak istediğin şeyi destekliyorum.

Tüm hissiyatlarını bir kenara bırakıp olayı ailesine bildirmeni öneririm.