Hitli sitenizde tema değiştirdiğinizde hitlerinizde 1-2 hafta ciddi dalgalanmalar olacaktır. Yeni tema yüklediğinizde sitenizi sık sık pingletin.
Yeni tema tamamen sistemi değiştirecek tarzda, o kadarki, localde kurup tüm düzenlemeleri yapıp siteye aktarmayı bile düşündüm, bu açıdan hit değil komple site itibarı gidebilir

Pinglemeyi not ettim.Tema aktif edildikten sonra nefessiz 3 gün uğraşmak gerek.
Bu arada siteyi taşıyıp Localhostta tamamen aktif ettim ama
http://localhost/ yolunu wampserver ile bağlandığımda, URL direk siteme yönleniyor, makinemdeki site değil aktif olan hostumdaki siteye.. Bununla karşılaştınızmı hiç?
Tşkler bu arada.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:49:05 -->-> Daha önceki mesaj 02:44:40 --
Çok tema değiştirdim hiç kayıp yaşamazdım. Fakat son iki tema değiştirmem de sitelerimin bir tanesi %50 bir tanesi %30 hit kaybı Yaşadı. Sabretsem belki düZelirdi bilemiyorum. Bir tanesini 6 gün, bir tanesini 2 gün sonra tekrar eski temaya dönüş yaptım Hitler eski yerine geri geldi.
Mystical endişe ettiğim husus buydu, hiçte içim rahatlamadı

Eski temayada dönemem, köklü editleme yapacağım çünkü,öyle bişey olursa beklemekten başka çare kalmaz.
Bu arada ben öyle bir durumda 6 gün beklerdim açıkçası,ama %50 hit azımsanamayacak kadar çok, örneğin 20k site için sıkıntılı bir oran gibi.