Muhalefeti seninle yapmam, ayrıca konuyu siyasete bulaştırdığım vs yok.
Diyorum ki sevgili kardeşim, biz vatandaşız. Devlet, hükümet bizim için var. Yani halk için.
Biz daha refah yaşayalım diye onlar orada çalışıyorlar.
Bir memurun, bir işçinin maaşı ona göre yükseliyor mu ?
Çay kaşığı ile verip kepçeyle alıyorlar.
Sesimizin çıkmasının tek sebebi bu.
Ben fazla vergi vermekten mutlu değilim, ama sen mutlusun.
Ben fazla vergi verdiğim için hakkımı arıyorum, sen ise onları savunuyorsun.
Ne diyeyim, allah akıl fikir versin.
Saygılarımla
sen akıllı telefonun daha janjanlısını kullanımca mı refaha eriyorsun? dünyanın her ülkesi kendi sanayisini korur. bu hükümeti günahım kadar sevmem. ama yapılan herşeye toptan iyi ya da kötü demem. türk imalat sanayisini korumak için alınması gereken tedbirler varaa alınır. türkiye insansız hava aracı üretiyor. helikopter üretyor. sanıyor musunuz ki ucuza geliyor. amerikadan atak helikopter ve insansız hava aracı almak daha ucuz. hem de adamların teknolojisi bizi katlar. yani ürettiğimizden daha iyi uçak ve helikopteri daha ucuza satın alabiliriz. ama o zaman o ülkeye bağımlı olursun. sizin tüketim kafanız yüzünden cari açık artacak. dolar fırlayacak. vergi vermeye üşenenlerin parası kur farkına kurban olacak.
diyanet işler başkanının fiat albea ile gezmesi gerektiğine inanan biriyim. ama o aracın devlete maliyeti 1 milyon lira değil. o aracı vergi vermeyen devlet malzeme ofisi almış. kdv ve ötv si fiyatı 190 bin lira. o da zıkkım olsun imamlık yapmak için mercedese binen kıytırık ulemaya.
Arçelik Akıllı Fırından Tepetaklak aracılığı ile gönderildi.