Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trafik sınırsız değil 10 tb, 10 tb den sonra hat ay sonuna kadar 1 mbite limitlenir.

Sipariş verdikten sonra kimlik ve adres gösterir fatura isteyecekler onları gönderiyorsunuz, hesabınız onaylandıktan sonra vps in teslimi 24 saat sürebiliyor, hazır olunca seçtiğiniz işletim sistemi kurularak teslim ediliyor root bilgileri mailinize geliyor.

Sonrasında ovh nin panelinden yeniden kurulum, format, rescue mod işlemlerini yapabilirsiniz.

Vergi iptali içinde yine ovh panelden ticket açıyorsunuz, türkiyede yaşadığınızı vergi ücretinin iptal edilmesini istediğinizi yazıyorsunuz, fransızcaya çevirip atarsanız daha hızlı dönüş olur, sonrasında sizden yine kimlik ve fatura isterler (internet,telefon,kredi kartı ekstresi olabilir) bu evrakları gönderdikten sonra 72 saat içinde hesabınızdan vergi kaldırılır, diğer ay faturalarınızda vergi çıkmaz.

Ovh vpslerini kullanmak istiyorsanız cloud olanları tercih etmenizi öneririm, klasik olanların performansları kötü.
Cevabınız için çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu.
Biraz önce üye oldum şu ekran geldi ödeme yapamadım.Sanırım doğrulamadan sonra ödemeyi alacaklar.
http://prntscr.com/5m044e