evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan cloudflare kullanıyormusunuz hocam ? Cloudflare ile bir türlü iyi geçinemiyoruz daha doğrusu ben beceremiyorum

DO müşterisi olan herkes sanırım cloudflare kullanıyor güvenlik için, benimde sitelerim DO da, taşıyalı çok olmadı eğer cloudflare çok önem arz ediyorsa yeniden deniyeyim kurmayı
evet bir başta sunucumda bulunan bazı sitelerim var. az biraz güvenlik nolur nolmaz diye o wordpress websitelerim için aynı özelliklerin yanı sıra artı cloudflare kullanıyorum. hiç sıkıntı yaşamadım
şunu belirteyim, domaini cloudflare e yönlendirince tam anlamıyla aktif olması bazen 2 günü bulabiliyor.
ayrıca çok fazla ayarlarını kurcalamıyorum.

- security: low (saldırılacak türden site değilse, low'da tutulmalı. medium veya daha yüksek seçeneklerde de ise sitenin açılış hızını yavaşlatır cloudflare. mesela r10.net girişte bekletir birkaç saniye. ddos koruması var herdaim )

-performans: cdn + full

bu iki seçenek dışında hiç bir yere dokunmadım.
daha doğrusu ssl seçeneğini aktif etmek istediğim. cloudflare ücretsiz olarak tüm siteyi veya belirteceğin bir sayfayı mesela wp-login.php yi ssl li yapabiliyor.
ben öncelikle tüm site ssl olsun dedim. baktım problem yaşattı, sadece wp-login i belirttim. yine sorun çıkardı. sayfalar açılmıyordu.
( page rule/sayfa kurallarından aktif ediliyor) fakat problem yaşattı bana. iptal ettim.
başka diğer ayarları hiç dokunmadım. gerek duymadım açıkası.

domaini cloudflare in vereceği "ns" lere yönlendiriyorsun. digitaloceanın dns bölümündeki ayarlara hiç dokunmuyorsun. orasıyla işin yok.
olay sadece domain firman ve cloudflare arasındadır. sonrasındaki aşama ise digitaloceanın dns ayarlarında girmiş olduğun varolan bilgileri aynısını cloudflare a yazıyorsun.
muhtemelen cname, a name, gibi değerlerde ip ayarları yanlış yazmış olabilirsin eğer domainin cloudflare e geçmediyse.