Giovanni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamadıysam diyorsunuz ki:

2 odalı bir ofisin yarısını veriyorum. Kira ve giderlerinin de yarısını istiyorum. (600 TL)

Bunun haricinde ben matbaa işi ve gıda işi v.s yapıyorum. Konu hakkında müşteri bulursan karın yarısını sana veririm.

Diğer yandan, benim arada bir wp, grafik, host, seo alanlarında yardıma ihtiyacım olabilir veya bu konuda müşteri bulabilirim. Bu durumda yine kar ortak olacak şekilde satış yapılır.

Tüm bunların dışında; benim yaptığım iş bana, senin yaptığın iş sana...

Ben buraya kadar bu şekilde anladım durumu. Eğer böyle ise, grafik, seo, wp, host hatta bunun dışında yazılım, e-ticaret, sosyal ağ konularında yardımcı olabilir danışmanlık yapabilirim üstelik ofisinizde olmadan.

Eğer eksik anladığım bir yer varsa bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Konu için irtibat E-posta: sencer@gmail.com Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:14:19 -->-> Daha önceki mesaj 16:31:21 --

Giovenni,

2 odalı bir ofisin yarısını veriyorum. Kira ve giderlerinin de yarısını istiyorum. (600 TL)

- Aynı lokasyonda birden fazla ofisimiz bulunuyor. İlk ayın kirasını karşılıyorum, giderlerin tamamını karşılıyorum. 2. ay itibariyle kiranın yarısını alıyorum. Diğer tüm giderler bana ait.

Bunun haricinde ben matbaa işi ve gıda işi v.s yapıyorum. Konu hakkında müşteri bulursan karın yarısını sana veririm.

- Biz veya sen müşteriyi kim bulursa tüm karlar ortak. Potansiyelimiz sebebiyle biz 50 müşteri buluruz, sen 1 bulursun veya tam tersi. Her koşulda gelirler ortak olacak.

Diğer yandan, benim arada bir wp, grafik, host, seo alanlarında yardıma ihtiyacım olabilir veya bu konuda müşteri bulabilirim. Bu durumda yine kar ortak olacak şekilde satış yapılır.

- Doğru.

Tüm bunların dışında; benim yaptığım iş bana, senin yaptığın iş sana...

- Yanlış. Aslında biz bir nevi ajans olacağız. Freelance iş yapılmayacak. Tüm gelirler şirketin kasasına girilecek. Biz hali hazırda Anonim Şirketiz. Sözleşme yapabiliriz veya yeni bir ortaklı şirket kurabiliriz. Bu tamamen ortak çalışacağımız arkadaşla olan görüşmemize bağlı.

Ben buraya kadar bu şekilde anladım durumu. Eğer böyle ise, grafik, seo, wp, host hatta bunun dışında yazılım, e-ticaret, sosyal ağ konularında yardımcı olabilir danışmanlık yapabilirim üstelik ofisinizde olmadan.

- Biz bu işi ciddi yapmayı arzuluyoruz ve bu nedenle bu işe odaklanacak bir ortak arıyoruz. Freelance veya outsource bir hizmet almak istemiyoruz. Her akşam 5 dakikada olsa şirket merkezinde toplanıp işimizi geliştirmeyi konuşacağız v.s. v.s. Kesin şartımız ortağımızın şirkette olmasıdır. Bu departmana sekreterya desteği verilecek. Diğer elemanlarımıza iş öğretip onlarıda kullanabilir. Örneğin sabit oturan ve günün yarısı boş olan elemanlarımıza makale yazdırabilir.

İş geliştikçe her türlü yatırımı yaparız. Finansal açıdan bir sorunumuz yok. Yeter ki mantıklı, gelişen ve büyüme potansiyeli olan işlerde yürüyelim.

Biz tüm mesaimizi bu işe ayıramayacağımız işin ortağımızın her gün ofise gelmesi gerekmektedir.

Bu genel bir soru olduğu için Burak arkadaşımız aracılığıyla cevap verdim. Kendisini de yormamak adına bundan sonraki sorularınızı sencer@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Teşekkürler.