Scharfschütze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tıklama başı ücretler vs. bulunduğunuz sektöre (rekabete bağlı olarak) göre değişir.
Siz gösterim, tıklama ve geri dönüşüm oranlarına bakın. Kelimelerinizin kalite puanları ne durumda, eğer düşükse bunları arttırmaya çalışın.
Bir satışın size maliyetini gözönünde bulundurun.

Reklamınıza gelince; bildiğim kadarıyla kelimenin doğrusu "fantazi" değil "fantezi". Yine de TDK'dan bakmanızda yarar var.

Bir diğer nokta da, reklamın ilk satırındaki cümlenin sonuna cümleyi bitirecek bir işaret koymamışsınız. Reklamınız ilk 3 sırada çıkmadığı sürece bu şekilde görünür, bir problem olmaz.
Ancak ilk sıralara çıkarsanız bu reklam metninin tek satır olarak gösterilme durumu var. İlk cümleyi bitirmediğinizden garip bir görüntü ortaya çıkacaktır. "Bugüne özel %50 indirim fırsatı Ücretsiz kargo ile kapıda ödeyin!"
Tespitleriniz için teşekkürler İlk reklam verme deneyimim olacağından her ne kadar araştırma yapsam da eksiklerim çok anlaşılan. Kelimemizin doğrusu fantezi fakat anahtar kelime aracından sorgulattığımda kimse doğru halini kullanmamış Fantazi kelimesi daha çok aranmakta. İlk cümlenin sonuna noktalama işareti koyacağım uyarınız için teşekkürler. Günlük 5 liraya bu tahmini ziyaretçi sayısı iyi mi kötü mü onu öğrenmeye çalışıyordum. Anahtar kelimelerimi sitedeki ürünlerle bağıntılı seçtim fakat dediğim gibi acemilikten dolayı tam performans gösterecek bir kampanya hazırlayamamış olabilirim. Danışmanlık hizmeti veren firmalara da bütçe zaten düşük olduğu için yazamadım. Anlayacağınız üzere sizin gibi birkaç fikir veren olursa bu şekilde etkili bir kampanya hazırlamak istiyorum. Sitemde bayan iç giyim, erkek iç giyim, fantezi giyim, fantezi aksesuar, hamile giyim gibi ürünler satmaktayım. (Daha doğrusu satmaya çalışmaktayım, adwords reklamı ile bi kıpırtı olur mu onu denemek istiyorum. Bu içerikte bir site için başka hangi reklam mecraları kullanılabilir.)