o mesajı yazan elemanın söylediği şey yanlış olabilir. Sonuç olarak yanlış göreceli bir kavram. Orada o kişi, bu tarz bir olayın görgüsüzlük olabileceğini yazmış yani genel konuşmuş. "yanlış anlamayın ama" yani burada genel bir hitap var. Yani benim değerlendirmeye aldığım kavram buradaki bu.
Ben onunla aynı görüşte değilim ama bu onun yorum yapma özgürlüğünü elinden almaz. İsteyen istediğini alır özgür bir ülkedeyiz.
Bu yüzden cevap verdim. Çünkü ortaya yazılmış bir mesaj, yani sana sen görgüsüzsün niye böyle yaptın demiyor. Ortada tartışılan, -konuşulan bir durum varken yorum yapmış.
Beğenirsin beğenmezsin. Yorum bu, artı olarak özgürlük adamlık vs. bu konularda bir takıntı var demekki baya irdelemişsin. Benim söylediklerimde ters ortantı yok. Benim orada da demek istediğim; o arkadaşın yorumunu özgürce yapma hakkı var. (şahsına değil ortaya.) olaylar çok başka anlıyorsun sonra da burada iki tane kelime demogojiyle laf salatası yapıyorsun.
Oldu mu?
Vaktinizi daha güzel şeylere ayırın.
yanlış her zaman göreceli bir kavram değildir. toplum, ahlak kurallarına uymak diye bişey var. genel konuşulmuş kimse üstüne alınmasın diye bir yorumda garip geldi açıkcası.
ben kimse bu konuda yorum yapmasın ya da yapamaz demiyorum. herkes yorum yapabilir ama ahlak kurallarına da uyulmalı diyorum. hem diyosun isteyen istediğini alabilir özgür bir ülkedeyiz hem de telefona 3000 lira verenlere görgüsüz diyen birinin sözünü ortaya yazmış vs diye savunuyorsun.
adamlık konusuna neden çok değindim sence? gelmiş alıntı yapmışsın "adam" diye süslemişsin, dikkat çekmişsin oraya. o yüzden bu kadar irdeledim ki yanlışını görürsün belki diye.
laf salatası yapmıyorum. empati yapıp durumu farketmeni istedim ama o da olmadı.