Bugün Apple'ı tekrar aradım. Sağolsun adaşım kağan bey çok yardımcı oldu. Sorunumu anlattım. Eğilme/bükülme sorunu ile gelen tüm telefonların hepsiburada/bimeks/vatan tarzı sitelerdeki satıslardan geldiğini soyledi. İlk olarak Vatan bilgisayarı aramanız sizin için daha mantıklı olacaktır dedi. Ürünlermizi satan bu siteler kar kazandıgı halde kullanıcıyı magdur ediyorlar, sorunlarda müşteriye yardımcı olmuyorlar dedi. Siz bu telefonu alalı 7 gun olmus, telefonu geri iade etme hakkınız yasal olarak var dedi. Ama vatan bilgisayar buna yaklasmadı. Kağan bey biz kendi ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız, rezervasyon yaptırıp storea gelin son çare olarak dedi. Ama rezervasyon işleminin oldukca zor oldugunu soyledi. Ayrıca ürünün çok kısa bir sure içerisinde bu duruma gelmesinin kullanıcı kaynaklı olmadığını düşündüğünü belirtti.
Şunu söylemeliyim ki bugüne kadar telefonda aldığım en iyi destekti
Bu aksam 3 ocak için randevu aldım. Ürünü bir arkadasıma postalayacagım.
Değişim işlemi için telefonun aksesurlarını da göndermem gerekir mi arkadaşlar ?
Bildiğim kadarıyla gerek yok, yeni verecekleri telefonu sadece telefon olarak verecekler. Ama siz yinede kutusuna koyup yollayın ne olur ne olmaz