Diziye uygun bir domain al 2'sini bir yürüt bence sitende dizinin oyuncularını felanda tanıt
Şuan 2 tane web sitem var hocam. Birde ders var. Ona zaman ayıramam. Önerin için teşekkürler.
Bir kaç hosted account'u blogspot üzerinden onaylatmayı başarmıştım. Minimum 50 adet kaliteli rewrite ya da özgün yazı ile onay alınabiliyor. .com domaine bağlayıp deneyebilirsiniz. Blogspot google'ın bir servisi olduğu için, işlemlerin daha çabuk ve kolay olduğu kanaatindeyim. Ayrıca nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İnsanlar fragman aradıkları kadar, o dizilerde rol alan oyuncuların biyografilerini, resimlerini, vs... lerini de aramaktalar. Bence o konu üzerine de yoğunlaşabilirsiniz.. Hem telif yememiş olursunuz, hem de daha rahat hit elde edersiniz..
Öneriniz için teşekkürler hocam. Bir blogum var. Özgün, 140 küsür içerik mevcut. Bir oyunun eklentilerini paylaşıyorum. Kapatmadan önce günlük en az 200 tekil hit vardı. Diğer siteme yönlendirmiştim ve hitler düştü. Tekrar açtım ve şuan en az 100 tekil hitim var. Acaba onda nasıl alabilirim? Hemen reklam kodu katsam, kabul edilirse ne zaman gözükür?