elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hitseo.net olarak herkese merhabalar ben ozan Benimle İletişime Geçerseniz Neler Yapılacak?

Sitenizin eksiklerini, hatalarını, yapılması gerekenleri söylüyoruz dilerseniz hataları bizlerde gideriyoruz..

Düzeltince olumlu yönde ilerlemenizin %sini hesaplıyoruz tahmini olarak ve iş başı söylüyoruz

Sitenizin hangi konularda eksik ise dış seo analizlerimiz sonucu, o yönde nasıl geliştirmeler yapacağımızı söylüyoruz

Site türünüze göre ( film,dizi,haber,forum e-ticaret ) nasıl yükselebileceğinizi anlatıyoruz(türden türe farklılık gösterir)

Sizin istekleriniz doğrultusunda, alexa düşürme, profesyonel ellerden çıkma tanıtım yazıları, özgün içerik, site hızlandırma ve diğer bir çok konuda da yardımcı olabiliyoruz

Lütfen örnek gösterdiğimiz siteyi inceledikten sonra iletişime geçin

Not: Konuşmakla bir şey kaybetmezsiniz aklınızdaki sorulara çözüm bulmaktan zevk duyarız bizimle iletisime gecin dilerseniz 1 yıllık çalışmamızı 4 ayrı taksite bölerek 1 yıllık seo çalışması yapabiliriz..

1yıllık seo paketinde 4 aylık 4 adet paket bulunmaktadır her paket 4 ay sürmektedir ve düzenli çalışmaları yapılıp raporlar sunulmaktadır lütfen örnek çalışmaları isteyin size örnek çalışma sunalım ve örnek çalışılmış ve başarı yakalamış siteleri sunalım referanslarımızın %100 istenilen kelimelerde 1.sayfayı bulmuştur şimdi sıra sizin sitenizde haydi şimdi www.hitseo.net tıkla ve başvurunu yap veya Müşteri Hizmetleri: 0850 840 7 841 ara yardımcı olalım saygılarımızla hirseo.net ailesi.
bir pm de ben alabilirmiyim analiz ayrıntıları fiyat ve süre için ?