Adam sana "adam" gibi laf söylemiş. Artı olarak sadece sana değil toplu şekilde mesaj vermiş. Buraya konu açıp sonra cevaplar işine gelmeyince millete giydiremezsin.
Çok zoruna gidiyor ise açma konu. Sanane millet istediğini düşür söyler? hani ne oldu özgürlük? özgür düşünce? hani başkasını ilgilendirmezdi.
birincisi konuyu açan ben değilim @uzmangrafik nickli arkadaşımız.
ikincisi benim aldığım telefonu tercih etmeyebilir almaz ya da maddi imkanı el vermeyebilir alamaz. ben bunun için onu yadırgayamam. ben tutupta telefona 3000 lira para veremiyor ezik, fakir diye bir yorumda bulunmadım. kullandığı telefonla, bindiği arabayla, giydiği kıyafetle insanları yadırgamadım bugüne kadar inşallah bundan sonra da yapmayacağım öyle bişey.
adam olma düşüncelerimiz çok farklı demek ki. arkadaşın bize söylediği görgüsüzlük yapıyorsunuz cümlesini sen adamlık olarak yorumlamışsın. güzel bir yorum tebrik ediyorum.
sen özgürlüğü de çok yanlış anlamışsın. özgürlük dediğin öyle herşeye kafana göre yorum yapmak ya da birilerini aklınca küçük düşürecek sözler söylemek değildir. parasını benim verdiğim bişey için tutupta bana görgüsüz diye yorum yapamazsınız.
10.000 liralık araba varken 50.000 liralık araba alana görgüsüzlük yapıyorsunuz diyebilir misin? 20 liralık t-shirt varken 100 liralık t-shirt alana görgüsüzlük yapıyorsunuz diyebilir misin? ben diyemem açıkcası tercih meselesidir, saygı duyarım. ama bu telefon konusunda toplumda gerçekten bi kompleks var, umarım yakın zamanda atlatırsınız.
şöyle bir baktım da sen herşeyi yanlış anlamışsın. önce bi konuyu baştan bi daha oku sonra arkadaşını mı savunuyorsun napıyorsan yap ama
adam gibi yap. konuya ben bu telefona bu kadar para vermem dese yorumum çok farklı olur ve saygı duyarım ama görgüsüz derseniz yorumum daha farklı olur.