beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
küçük düşünce küçük tezler hocam
bahsettiğin şirket adsense ile dönüyor olabilir ancak haksız yere ban diye bir olay olmaz uzun yıllardan bu yana aynı hesabı kullanabiliyorsam ve kullanan onlarca insan biliyorsam hata sizdedir. banlanmada en büyük problem kişinin kendisidir yayıncıya kazandırıyorsanız sorun yoktur. senin 10k gelirini banlasa adam sonraki aylarda elde edecegi 10larca k paradan olacak seni neden banlasın. hesap alma hesap satma uygunsuz sitelerde kullanma hesap adı değiştirme fake adres vb. unsurlar kullanma gibi pek çok ufak ancak ban sebebi ihlallerinden banlanıyorsunuz.
FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olaya hiç şu açıdan baktınız mı? Örneğin ben Adsense'den aylık 10.000 TL kazanıyorum benim sayemde onlar benden daha fazla kazanıyor. Gelecekte benim üzerimden belki de yüzbinlerce lira para kazanacakken beni neden banlasınlar ?
Olaya şu açıdan bakıyorum. Şanslı kişilerdensiniz.

Yine de fazla bel bağlamayın derim. Haksız yere atılan çok kişi gördüm. Ben de bunlardan biri oldum. Neyse ki hiçbir zaman bel bağlamadım, bağlamam da.

Mutlaka alternatifiniz olsun. Bir gün aynı maili alırsanız çok üzülürsünüz.

Şansınızın devam etmesini dilerim.

Sonuçta bu konuyu açma sebebim, sitemin forum üyeleri tarafından kontrol edilmesiydi. Şimdiye kadar bana atılan ban sebebi ile, sitemin alakasını gösteren bir arkadaşımız olmadı.

Şahsıma ait bir sebepten atılıyorsam, Adsense bunu açık açık bana söylesin.

Sitemin tehlike arz ettiğini belirtiyorsa , bunu bana örnek ile açıklasın, ben de hatam ne ise düzeltim. Durduk yerde atmak nedir?

Ben kendilerine de inceleme talebi gönderdim. Bakalım nasıl bir yanıt alacağız.

Sitemi reklam verenler için bu kadar tehlikeli yapan neymiş öğrenelim.