partner kanala
burdan katılablirsin kazancının %20'sini keser diğerini senini paypal hesabına gönderiri 5 dolar üstü kazanmak şartıyla 5 dolar altı para gönderimi yapmaz partner kanallarada telif geliyor ama adsensenin ünlem saçmalığı onda yok dünya engeli eşleşen ve telif hepsinde geçerlidir ben quiz kullanıyorum tavsiyem quiz kullanmandır adsenseden hiç kazanamadım
Kardeşim bir sorum olacaktı
Partnerli kanalda kazanç 5 $ dolar olduğu an parayı çekebiliyoruz dimi?
Adsensede bu yok efendim 20$ dolar ile pin yolluyor yok efendim 100$ dolar olnca parayı çekebiliyorsunuz diye bir olay varda..
Hem partnerli kanalların tek ödeme yolu Paypal mı?
Banka hesabına havale yapmaları mümkün değilmidir?
Paypal'dada çok fazla kesinti oluyor o yüzden
Aklımda güzel bir proje var tutacağına eminim ve türkiyede kimse üzerine düşmemiş 2012 yılında bir kaç kişi 3-4 tane video çekip bırakmış ve bu işin üzerine kimse düşmemiş. Fakat ben bu projemin üzerine düşücem 3 kişilik kadrom ile birşeyler yapıcaz çabalıcaz daha doğrusu..
Şimdi youtubeye attıgımız videolardan eminim ki 1ay içerisinde kazanç sağlamaya başlarız bile ama işte adsense beni korkutuyor yok efendim 20 dolar olacak pin gelecek sonra 100 dolar olacak sonra paramı vericek.. Öyle lazım değil işte benim param biriktiği an ben paramı almam lazım sizin bahsettiğiniz partner olayındaki gibi 5$ dolar olunca vermesi mantıklı
Bu yüzden siz ne önerirsiniz?
Partnerli kanal mı yoksa Adsenseli bi kanal mı?