Aynaya baktığında karşındaki insan artık hoşuna gitmeye başlayacak hocam

Bundan daha güzel bişey yok. Artık sana olan elbiseleri değilde istediğin elbiseleri giyebilmenin mutluluğunu ben ne üni. kazandığımda ne de başka hayallerimi gerçekleştirdiğimde yaşamıştım
Siz mutlaka biliyorsunuz fakat ameliyatınız dan sonra kilo vermeniz bazen duracak, bazen hızlı olacak. Bunun nedeni de her insan bedeninin farklı bir eşiği olmasından ötürü bu tür durumlarda canınızın sıkılmaması ve doktorunuzun verdiği tüm talimatlara istisnasız uymak bu ameliyatın sürekliliği.
Bana doktorumun dediği tek şey; Selçuk ben seni 2 yıl sonra burda tekrar kilolu görmek istemiyorum.
Artık canım bişey çektiğinde değil sadece acıktıgım zaman ağzıma yiyeyecek sokuyorum. İster istemez korkuyor da insan tekrar kilo alırım diye

anlattıklarınızı cok iyi biliyorum iki yıldır isin icindeyim eşim olmustu iki yıl önce ametliyatı onun evrelerini hep takip ettim artı insatnbul ankara toplantılara mutemadiyen katılmaya calıstım bilgileri topladım suan ne yapmam gerekigini ezbere biliyorum kuralları cevremde 10 kişi var hatta bir diger kankam malatyada sırada bekliyor cagırmalarını
bir magazaya gidip 20 liraya gömlek almak ne güzeldir anasını sattıgımın gömlegi bize gelince 140 lira oluyor istiyorsan alma diyor adam kısıtlı ürün var sonucda s.s. alıyorsun cok berbat bir durum allah sonunu hayır etsin ne diyelim
mesajlarınız için teşekükr ler