MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sigara içenler hiç demesin maliyeti yüksek. adam fakirlikten ölüyor ama günde 1 paket içiyor. 6 tlden aylık 180 tlye geliyor dahada pahalı oluyor ama en ucuzu 6 tl civari. 1.5 yılda bir ı phone 6 parası ediyor.Ek olarak kullandıgım telefon 1000 tl lik sigarada içmiyorum appleyide sevmiyorum sevsemde vermem bu kadar para
Eyvallah hocam böyle de canımı ye.

----------------------------------------------

Beyler bazı arkadaslar görgüsüzlük tarzı yorumlanmıs olayı ama artık söylemeden edemeyeceğim. benim yaşantım olarak evim yok arabam yok genel olarak giyim tarzımda ortalamanın altındadır belki Ekstra bir giderimizde yok sigara alkol vs. kullanmıyoruz bu tarz seyleri bazı arkadaslarımızın dediği emekcilerin 2 aylık geçim parası o diye, cogu emekçi dediğimiz kişilerde sigara elinden düsmüyor aylık ödediği paranın haddi hesabı yok.

Hatta şunuda söyleyim kullandıgım telefon turkcell maxi plus ön ekranında 20 ye yakın catlak var bu sekilde aylardır kullanıyorum. Kullanmaya da devam ediyorum. Hala mutluyum telefonumla.

Ben sadece şunu istedim eşime doğum hediyesi olarak almak istedim. eşime bir jest yapalım dedim. aynı zamanda cocugun resimleride kalite kalite olsun istedim. Benim küçüklüğümde ailemin komşudan ödünç aldıgı tost makinasıyla cekilmiş bir kaç fotografım var. yüzüne bakılmıyor. Benim cocugumunda kalite bol bol resimleri olsun dedim.

Telefonu almak içinde kredi çekmek miş kredi kartıymıs borç vs. tarzı seylere girmedim biriktirdim aldım. görgüsüz değilim hala 20 çatlaklı markası yaygın olmayan bir telefonumla çekinmeden ortamlara girebiliyorum mutluyum saygılar.

EKLEME;

Bu arada her şeyi anladım da ben konuyu actıktan sonra 1-1,5 dk sonra hemen arkadasın biri cevap atmış. 1 dk da yazdıgına göre muhtemelen okudugunu sanmıyorum. sadece "uçuyor mu" demiş.

Görgüsüzlük diyen arkadaslar neden bu kişiye bir şey demiyor ? Görgüsüzlük olmuyor mu bu ?