insanin gururu kiriliyor (enisku) arkadasim ah keske karsimda bir muhattap olsaydi yer var ama kimse yok, benim paramdan yedigi ekmek haram zikkim olsun o adama diyorum allah buyuktur. halen devam etmekte son kalan hikaye cevap bile yazmiyor paramizla rezil olduk derlerya onu yasadim,

simdi r10 ne yapicak onu merak ediyorum ? fakat bir yazi ile karsilastim daha oncede banlanmis ama surekli ban i aciliyormus ben nevyanin profiline baktim mesajlarina baktim forumdaki modlari taniyan modlarinda sanirim tanidigi bir isim galiba yinede kimsenin gunahini almiyim.. https://www.r10.net/r10-subeleri-amp-...-gelenler.html hosting festivaline katilmis..
r10 nezaman karar vericek bu duruma? boyle zihniyetteki biri zaten bu forumda tutulucaksak bizi gonderin..

nevya hakkinda internette buldugum bir yazi ayni benim sorunlarimi anlatiyor sanki.
Alıntı
En riskli host firması nevya.com!
İki ay önce reseller ihtiyacım vardı bu nedenle forumlarda araştırma yapıyordum. Nevya.com firmasının bir konusunu gördüm r10 sitesinde. İyi hoş güzel hazırlanmış bir konu limitsiz reseller her şey güzel. Fiyat yıllık 59 TL. Böyle bir fiyata limitsiz hosting bile bulunmaz. Her neyse fiyatı görünce konuda iyi, almak istedim. Satın almak kolay oldu, hemen maillere geri dönüyorlardı. Parayı yatırdım hesap açıldı. Ancak bundan sonra iyi olan hiçbir şey göremedim. Reseller açıldığı andan itibaren Forbidden hatası verdi. Defalarca ticket attım. Arkadaşlar sabah 8 ve öğlen 12-13 arasında ticketlere cevap verdi.

Firma sahiplerinin memur olduğunu düşündüm yani sadece aralarda ticketlere bakıyorlardı. Ancak hiçbir şekilde sorun çözülmedi. Çok sıkıntılı bir resellerdi. İade talep ettim. Arkadaşlar, aldığıma alacağıma pişman ettiler tam 19 gün sonra geri iade yaptı. Onu da yapmayacaklardı her yerde şikayet konusu açarım dedim ondan sonra 19 gün sonra iade yaptı.
r10 da sürekli banlanan ama nedenini anlamadığım şekilde banları belli süreden açılan ilginç bir firma. Hakkında şikayetler bir türlü bitmiyor. Ucuz olmasına bakarak satan alan her müşteri pişman olmakta.
Bu firmadan bir şey alırken 10 kere düşünün!
Kaynak http://haberscr.com/en-riskli-host-firmasi-nevya-com/