sonuna kadar destekliyorum.Bu memlekette asgari ücretle çalışıpda akıllı telefon alan gerizekalılar yüzünden para dışarıya gidiyor.Şu anda kullandıgım telefon 250 tl lik istesem iphone 6 bile alırım neden almıyorum acaba.Lisedeyken ingilizce hocamız anlatmıştı.elinizdeki telefonları avrupada iş adamları kullanıyor çok lüks yaşıyorsunuz demişti.Herkes hocaya saydırmıştı ama biliyordum kadının yurtdışı gezilerini italya isviçre çok donanımlı bir kadındı.Millet telefon+malboro sigara araba anahtarı kombiniyle cafelerde karı kız kaldıracak diye milletin parası hiç oluyor.Bedel ödenecekse ben öderim.Bugun elimde fransız arabası renult fluence var eğer ki yerli üretim bir arabada olsa ona binerim ne kadar kalitesiz olursa olsun.Para iç piyasada kalırsa daha iyi olur.Fransız başbakanı geldi citroen c5 e bindi.Bu adam bilmez mi iyi arabaya binmesini,önce millli değerler diyeceğiz.İki tane çinden ithalat yapan sahibinden veya gittigidiyordan çıkmayan ergen zarar edecek diye yasayı çıkarmamak ahmaklık olur.Sonuna kadar destekliyorum.