Buwrak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kalite tesadüf değildir diyorsun iyi güzel hoşta bugün üye olmuşsun bugün konu açmışsın biraz şüpheli geldi açıkçası
Hocam buraya uye olma tarihim bu ise o gun. Basladigim anlamına gelmez bu tepkiyle karsilasacagimi biliyordum zaten bir senedir yt ile ilgili başka forumda uyeligim var ve buraya davetiye uzerine geldim yaptığım işlerin kalitesinden dolayi kalitenin tesadüf olmadığını uzerinde cok fazla özen gösterilerek işimi yaptigimi vurgulamak istemiştim eger guvenmiyorsaniz ben size izlenim yerine elma veya armut vermicem referans istersiniz guzelce ben size referansinizi saglarim. Bunda guvenilmicek bisey yok zaten calisinca benle aradaki farki anlayacaksınız diger saticilardan farkli oldugumu. Tesekkur ederim ilginizden dolayi iyi gunler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:45:05 -->-> Daha önceki mesaj 09:42:30 --

Yusufben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YArın kendisi ile ref çekimi yapacagız sonuçları paylaşırım burada arkadaşlar
Sağolun hocam her zaman musaitim ben her zamman calisiriz eger begenirseniz ki begenceginize 100% eminim devamlı calisiriz uygun bir fiyata siz kazanirsiniz ben kazanirim onemli olan sizin kazanmanizdir iyi gunler size de