kimse alınmasın bozulmasın, Ülkemizin ortak çıkarları ve daha iyi şartlarda yaşamak için, Vestel'e katılıyorum.
1. bu sayede yabancı elektronik ürün alımının önü kesilerek, paranın içeride kalması isteniyor.
2. ihtiyacı olan da, olmayan dai7 i5 cpu laptop, iphone 6-7-8-9, galaxy serisini hatim edior. Ha diyebilirsin keyif benim değilmi, keyif senin onun için keyif vergisi olsun.
3. belki akıllanır ve vestelin devletten istediği gibi, biz de devletten kardeşim madem ülkeye pahalı getiriyorsun, bu özelliklerde ürünü ucuza burda ürettir demeyi öğrenmeliyiz.
4. halen işin sırrı kazan kazan fırtınası silikon vadisi sırlarını anlamadı iseniz şöyle özet geçeyim. dünya teknoloji devleri çoğu şirketin 10 yıl ve daha uzun üretim arge planları mevcut. buna dayanarak peyder pey ara ürün çıkartarak, sürekliliklerini koruyarak ilerliyorlar. Yani aslında 2-3 sene sonraki belki çok daha ileriki teknoloji ürünleri şuan üretebilecek iken, önce senin elindekinden biraz üstünü verecek, sonra biraz daha, sonra biraz daha. yani seni gram gram sömürecek.
Bu bahsettiğim hemen hemen tüm teknolojik ürünlerde geçerlidir. Bence doğru karar, ihtiyaç doğrultusunda dayanıklılık, fiyat performans ürünü almaktır. He dersen ki keyifime göre alayım o zaman zaten keyif yapacak bir şey yok, vergisini de öde.