Bugün 15 tl'yi geçmiştir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:16:39 -->-> Daha önceki mesaj 01:15:28 --
tıklama oranlarınız çok iyi,Alıcı değilim lakin sitenizin reklam yerleşimini merak ettim adresin PM'lerseniz sevinirim
Hocam normal yerleşim var, ekstra bişey yok. Elbiselere hit geliyor çok, doğal olarak tıklanma da iyi oluyor elbiselerde vs. Benim %10 tıklanma oranlı ve %1 tıklanma oranlı sitelerim var. Tıklanma oranı site içeriğine göre değişir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:20:13 -->-> Daha önceki mesaj 01:16:39 --
Site adresini ve hitin nerden geldiğini gösteren analatik ekran görüntüleri ile bekliyorum
Buyur hocam, aylıkta bakarsanız yine oranlar aynı, değişmez. Siteye kesinlikle sosyal medyadan ya da farklı şekillerde 1 tane bile hit çekmiyorum. Bunu ispatlayana siteyi bedava veririm

Tamamen doğal hitler, zaten bu site üzerinde uğraşmıyorum hiç.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:22:15 -->-> Daha önceki mesaj 01:20:13 --
https://i.hizliresim.com/pm8J4z.png
Bu da tekil hitler. Siteyi alacak arkadaş parasını mutlaka çıkarır. Ben bu sitenin zarar ettirmeyeceğine inanıyorum. 1 sene sonra gelip zarar ettim, paramı çıkaramadım diyen olmaz, o derece güveniyorum.