Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
JustFeel hocam makinaya 1 tl atıyorsun 8 rakam seciyorsun makinada görünen kırmızı tuşlar sayesinde ondan sonra oyunu başlatma tuşuna basıyorsun seçmiş olduğun rakamlardan kaç tanesi gelirse o kadar sigara kazanıyorsun

1 rakam = 1 paket sigara
2 rakam = 2 paket sigara

şans meselesi yani kimine bakıyorsun ilk denemede çıkıyor kiminede sabahtan akşama kadar oynasa ya bir tane tutuyor ya tutmuyor
Cevabın için teşekkürler hocam Birde şans meselesi değil. Vakti zamanın da 1 tl atıp oyuncak kapmaya çalıştığın makineyi araştırmış ve almaya niyetlenmiştim. Tabi sonradan koyacak yer ayarlayamayınca kalmıştı O makinada şöyle bir sistem vardı. Bilgisayar ile bağlantı yaparak kaç oyun da bir oyuncak vericeğini seçebiliyordun. Misal 40 oyun da 1 veya 50 oyunda 1 gibi. Bundada bu tarz bir sistem olduğuna eminim. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam o oyuncak veren makinelerin içine telefon saat vs atıyorlardı. Onu da ağırlık ayarı yaparak kazanılmasını engelliyordun Misal içinde ki oyuncaklar 100 gram 150 gram ve üstünü almamasını sağlayabiliyordum makinenin. Çok garip bi sistemi vardı şimdi tam hatırlayamadım.