Bazen gözlerin önüne perde çekilir göremezsin kardeşim yaşın 25 miş kardeşim yaşındasın o anlamda yazdım

Flört et etme değil ama bazen öyle bir cümle kuruyor ki hayata olan bakışını bir çırpıda ögreniyorsun.Şu anda bir sevgilim var.Sürekli sen ilksin muhabbeti yapıyordu.bir gün agzından "öncekiler" diye bir şey çıktı.Hani ilktim dedim sonra patır patır döküldü

Sevgilimi olmak istiyorsun ol ama emin ol hayalindeki kadın evin içine girince bir değişiyor ki anlayamıyorsun.Bu kadar nişanlı kalmak normal değil.Öylesine takılacak yaşda değilsin velevki takıldın 2-3 sene sonra evleneceksin doğru insanın üzerine temel atmak lazım daha doğru tanımak lazım.Kız biraz bana seni kullanıyor gibi geldi.Sende ilgini belli etmişsin ki bir kadın bunu ögrendi mi abim buyrun cenaze namazına

Hayırlısı olsun hakkında Allah iyileriyle karşılaştırsın seni
Eyvallah abi

Biliyorum,bundan önce dediklerini harfiyen yaşadım. Geriye dönüp bakınca aslında hatam,bu bahsettiğin şeyler aslında bizim yüzümüzden oluyor birazda.Şunu yapalım,tamam hayatım yaparız, bundan istiyorum tamam hayatım alırız..Her istenilene der denilene kırmamak için mutlu etmek için hep evet dedik.Hani derler ya yüz verdik eşeğe alnımıza değdi.... Kesinlikle bundan sonra olduğumdan fazlası olmak ile uğraşmayacağım.Beni kabul eden marangoz,kütük olarak kullanacak. He bu kızda olur mu olmaz mı bilmem allah hakkımızda hayırlısını versin, daha önceki yaşadıklarımı yaşatmasın başka bir şey istemem.