MusteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
Eski nişanlısı da mahalleden olduğu için tanıyorum.Pek bir haz etmediğim, bu yaşıma kadar bir gün olsun selam dahi vermediğim kendi işinde gücünde ama ailesi ve kendisi de bana itici gelen bir insan.Uzun süre nişanlı kaldılar,çocuğun babası vefat edince iş uzadı da uzadı.Ciddi anlamda ya oyaladı, ya korktu artık düşüncesi nedir bilmiyorum.Mahallenin yerlileri bellidir herkes birbirini tanır.Şimdiye kadar tek bir allah'ın kulundan kızın hakkında kötü bir söz duymadım.Kimsenin namus kavramına da birşey diyemem,kimsenin geçmişi de beni ilgilendirmez.Ben geleceğe bakarım.Ben seviyor mu,sadık mı,sözümü dinliyor mu ona bakarım.o dört dörtlük biri olmayabilir belki ama bende dört dörtlük değilim.Benim için şuan ki aşama iyi bir ev hanımı olur mu iyi bir anne olur mu değil.Onu flört etmeden anlamak mümkün değildir diye düşünüyorum.
Bazen gözlerin önüne perde çekilir göremezsin kardeşim yaşın 25 miş kardeşim yaşındasın o anlamda yazdım Flört et etme değil ama bazen öyle bir cümle kuruyor ki hayata olan bakışını bir çırpıda ögreniyorsun.Şu anda bir sevgilim var.Sürekli sen ilksin muhabbeti yapıyordu.bir gün agzından "öncekiler" diye bir şey çıktı.Hani ilktim dedim sonra patır patır döküldü Sevgilimi olmak istiyorsun ol ama emin ol hayalindeki kadın evin içine girince bir değişiyor ki anlayamıyorsun.Bu kadar nişanlı kalmak normal değil.Öylesine takılacak yaşda değilsin velevki takıldın 2-3 sene sonra evleneceksin doğru insanın üzerine temel atmak lazım daha doğru tanımak lazım.Kız biraz bana seni kullanıyor gibi geldi.Sende ilgini belli etmişsin ki bir kadın bunu ögrendi mi abim buyrun cenaze namazına Hayırlısı olsun hakkında Allah iyileriyle karşılaştırsın seni