neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana mesajı vermiş işte ne engeli? İkinci sen oluyorsun anlamadıysan söyleyeyim Yalnız ikinizin de yaşadığı şuan hoşlantı gibi. Anladığım kadarıyla ortada aşk yok. İkinizden birisi bir adım atarsa olay netleşecek. Nişanı atmak az bir şey değil, öncekinde bulamadığını sende arıyor olabilir veya geçici bir heves olabilir dikkat etmek lazım birazda.
İkincilik muhabbeti hoşuma gitmedi.Eğer o 2.bensem yarın benimde 1.olma ihtimalim var demektir. Hoşlantı diyemem kendi adıma. Nışanı attıktan sonra uzun bir süre unutamadı, arada ağzından laf almak için konuştuğumda halen sevdiğini anlayabiliyordum, ama şimdi zerre duygusu yok ona karşı, onun bilinci ile hareket ediyorum bende.

mutluolmakicin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence seni kullanıyor
neden kuzeni ile giderken ilk önce haber vermiyor sana? gece geç olunca haber veriyor? ikinci plana tutuyor seni. nede olsa xxx var işim düştüğünde ararım, atlar gelir mantığı.
Hocam daha önceki kız arkadaşımla 2 yıl birlikteydik.Sadece ilk tanıştığımız gün hesap ödedi.Babamın bir lafı var "olum oturup kalktığın insanlarla 2 defa kalktığında ilk sen elini cebine at,3.de izle.Senden önce davranıyorsa zarar gelmez,eğer ağırdan hareket ediyorsa 4.ye selam dahi verme" Ben aptallık yaptım ilkinde. Bu kızla geçen gece buluşmamızda yedik içtik ettik,ben elimi cebime götüremeden kız hesabı ödedi.( ki ben bu konularda çok hassasım,aptal seviyesinde) Kavga edecektik neredeyse,olmaz seni ben çağırdım,vallahi bir daha görüşmem deyince mecbur kaldım öyle.Kaldıki şuan maddi durumu da kötü biliyorum. Manevi yönden de kullandığını, kullanacağını hiç sanmıyorum.

DeepSubjecT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar beklemişsin azıcık daha bekleyiver. Zamanla herşey daha netleşir,
Birde whatsapp,twitter gibi ortamlara yazılan kafiyeli ve kinayeli ask sozlerine hastayım
Bende şuan öyle yapıyorum.Balıklama atlayıp o an veya ileride hayal kırıklığına uğramamak için ağırdan hareket ediyorum.Hiç sorma ya başa bela valla şu kafiyeli ve kinayeli sözler

GlobalError adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayni dusuncedeyim. Ah kizlar....

Mobil cihazdan gönderildi.
Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu iş olmaz , olsada yürümez .
Nereden vardınız hocam bu kanıya ?

project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boşver nişan atmış kız;dediklerimi yalnış algılamayın çevremde yakın akrabalarımda var böyle ,öz eleştiri yapmak lazım.Çevremde boşanan ne kadar kadın varsa eski kocasına giydirir kötü mötü diye.bir gün sordum birisine " madem kötü evlendi mi ya tekrar" evet evlendi ? ee madem kötü neden evleniyorlar bunlarla (eski kocalarınızla) ?

O yüzden bir kız nişan attıysa vardır bir illaki hikmet.Cenabı hak sana sinyali çakmış.Kulum bu iş olmaz demiş.Olacak olsa önceden olurdu.Bir kız gece 12 den sonra seni çagırıyorsa zaten hayır gelmez..Biri yazmış "Nişanı atmak az bir şey değil, öncekinde bulamadığını sende arıyor olabilir" olay bu kız sonuçda senden önce aramış aranmış canım kardeşim.Bu yazdıklarım size yobazca vs gelebilir ama yaşınız büyüdükçe çocugunuzun anası olacak bu kadın siz sadece yemek yapan ev işini halleden kadınla evlenmiyorsunuz.Ananızın babanızın adını koyacagınız çocuklarınızın anasını alıyorsunuz.Bu kız bana kadınlar yapar mı yapmaz mı ona bakacaksınız.Yoksa çok şeyler zorunuza gider kaldıramazsınız....
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
Eski nişanlısı da mahalleden olduğu için tanıyorum.Pek bir haz etmediğim, bu yaşıma kadar bir gün olsun selam dahi vermediğim kendi işinde gücünde ama ailesi ve kendisi de bana itici gelen bir insan.Uzun süre nişanlı kaldılar,çocuğun babası vefat edince iş uzadı da uzadı.Ciddi anlamda ya oyaladı, ya korktu artık düşüncesi nedir bilmiyorum.Mahallenin yerlileri bellidir herkes birbirini tanır.Şimdiye kadar tek bir allah'ın kulundan kızın hakkında kötü bir söz duymadım.Kimsenin namus kavramına da birşey diyemem,kimsenin geçmişi de beni ilgilendirmez.Ben geleceğe bakarım.Ben seviyor mu,sadık mı,sözümü dinliyor mu ona bakarım.o dört dörtlük biri olmayabilir belki ama bende dört dörtlük değilim.Benim için şuan ki aşama iyi bir ev hanımı olur mu iyi bir anne olur mu değil.Onu flört etmeden anlamak mümkün değildir diye düşünüyorum.