Yahu hiç sevmem Off-Topic de böyle aşklı meşkli konuları ama 3 haftadır hiç bir şey anlamadım acaba benim beynimin idrak yolları mı enfeksiyon kaptı diye düşünmeye başladım artık,buna istinaden derdimi sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
Bu kız benim kendisine ilkokuldan beri kalbimin hızlı atmasına ,ara ara içimde kelebekler uçmasına sebep olan kişidir.Lakin gel gelelim ilkokul zamanlarında suskun,sessiz,sakin bir çocuk olduğumdan bu kıza hiç bir zaman açılamadım.
Evimizle evleri arası 150 adımdır en fazla.Ailelerimiz birbirlerini tanırlar.İlk okul zamanları annelerimiz birbirlerine dünür diye hitap ederdi.Abisi beni gördüğü her yerde cilveli bir şekilde kardeşinin ismini bağırarak söylerdi bende kız bir yerden çıkar falan diye utanır kaçardım hep.
Liseydi,işti,askerlikti,ergenlikti,gençlikti derken görüşemiyorduk.Zaten nasıl görüşecektik, adam akıllı sohbetimiz bile yoktu.Merhaba,naber,nasılsın,nasıl gidiyor falandı hep.
Bu nişanlanınca ben ümidi kesmiştim hepten.Bende dedim yeni denizlere yelken açayım.Bende buldum birini falan.Ben nişanlanamadan ayrıldım olmadı.O geçen sene nişan attı ayrıldı.
Sonrasında biz telefonda sık sık whatsapp dan sohbet eder olduk.Kader ortağı misali.
Geçenlerde rahatsızlanmış bu baya 2 ay ne iş ne okul yataktan kalkamamış.Ama fenada bir bunalımda.Borcundan dolayı, evde ters giden birtakım şeylerden dolayı falan.Bende tamamen içimden geldiği için işe döndüğü ilk gün güzel bir çiçek yaptırıp gönderdim.Tabi içine güzel bir not ile de ufaktan yürüdüm.

Çiçek çok hoşuna gitmiş, not içinde ayrıca teşekkür etti.Bayağıda bir mutlu olmuştu.Bana çiçekle çekilmiş resmini, çiçeği odasına koyup çektiği resimi vs gönderdi,bu durumda benim hoşuma gitti.
Sonrasında yine normal konuşmamıza devam ediyoruz.Sıradan sohbet muhabbetler,tavsiyeler,arada bir benden ona iltifatlar falan.
Geçen hafta bir şey dikkatimi çekti.Hep ben ona ilk yazıyorum.Ama inanın onda en ufak bir ışık dahi görmesem peşine düşmeyeceğim.O bana yazana kadar, ben ona yazmayacağım diye bir karar verdim kendime.
5-6 gün belkide hiç yazışmadık.Geçtiğimiz cumartesi günü, sıkıntıdan patladığım bir gece,izleyecek film ararken bu yazdı naber napıyorsun falan. İzleyecek film aradığımı falan söyledim,bu arada saat 00:30 falan.Kuzenimle bağdat cad. yim işin yoksa gelsene dedi.Kısa süreli bir şok geçirmedim değil.

tamam dedim.Hazırlandım,bindim taksiye gittim yanlarına.Saat 3 e kadar falan oturduk,sohbet muhabbet,komiklikler falan gayet güzeldi.Birde gönderdiğim çiçekler solmuş,zannediyorum yenilerini bekliyorum mesajını vermek istedi burada.

Eve döndüğünde annesi uyanmış,bu saate kadar ne işiniz var dışarılarda falan.Benimde yanlarında olduğumu söylemiş,çekildiğimiz resmi göstermiş falan çok hoşuma gitti bu durumda.
Geçen gece whatsapp resmine birlikte çekildiğimiz fotoğrafı sadece kendisinin olduğu kısmı koymuş çakal

Dedim vaay benimle çekildiğin resimde bensiz profil resmi demek ha dedim yaa çok kötüsün dedi burdan hiç birşey anlamadım dostlar.
Bu sabahta whatsapp profil resmine "Aynı anda iki insanı seviyorsan,ikinciyi seç çünkü birinciyi sevseydin ikinciye tutulmazdın zaten.." yazılı bir resim koymuş.
Hep tam yürümeyi düşündüğüm anda hep bir engel koyuyor önüme sanki..
Tavsiyeleriniz,önerileriniz,düşünceleriniz neler paylaşırsanız çok sevinirim.
Konuyu çok uzatarak,ufak detaylara girerek sizleride sıkmak istemediğim için özetleyerek anlatmaya çalıştım hep.
Yazım hataları var ise affola.