Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 makale yazınca, ben de haftalık olarak 3 makale olarak anladım.
Muhtemelen diğer arkadaş da aynı şekilde anladı, ondan kaynaklıdır yorumu diye düşünüyorum.
İlk etapta bende öyle düşündüm ancak paketlerin tamamı o şekilde ve mesajın en üstünde Haftalık ibaresi var.

Bal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haftada 1 gün tatili var 6 ile çarpın 3600 yapar 36 lira eder bunlar basit hesaplar toplu alımlarda da indirim söz konusu olabilir bu alt limittir ben arkadaşın daha çok iş alabilmesi için fiyatları aşşağı çekmesini dile getirdim çeker çekmez orasını kendisi bilir ben arkadaşın kaliteli bir hizmet vereceğine inanıyorum.
Fiyatlandırma konusunda bir şey diyemem. Ancak fiyat normal. Haftada 1 izin yaparım diye belirtmemiş. Böyle bir durumda ben hizmeti 7 günlük kabul ederim.

Serbest piyasada fiyatlar talep edildiği gibi belirlenebilir. Arkadaş özgün yazıyı 50 Kuruş üzerinden de yazabilir elini bağlayacak halimiz yok.

Eğer hizmet almak istiyor fiyatı yüksek bulduysanız pazarlık en tabi hakkınız fakat hizmet almayacaksak fiyatları eleştirmek durumunda değiliz. En nihayetinde alt limiti hatırlatabiliriz öyle değil mi ?