affedilmeyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş mesaj göndermedi telefonla aradı. haklısınız sanalpazar %5 komisyon kesiyor ben %10 olarak hesaplamışım. ben 550 den aşagıya düşünmedigim için 450 teklif eden birisi ile pazarlıkda anlaşabilecegimizi düşünmedigim için sizin bu şekilde olurmu mesajınıza olmaz teşekkürler yazdım. yoksa arkadaşada 500 e vermeyecektim ancak telefonlada arayınca gerçekten ciddi igtiyacı olan ve samimi birisi olarak gördügüm için kabul ettim ama sağlık olsun. eger ayıp ettiğimi düşünüyorsanız ben özür dilerim sorun deil ben öyle düşünmüyorum ama olsun farketmez. nasip deilmiş ama dedigim gibi sizmi önce yazdınız arkadaşmı önce aradı bende bilmiyorum. sağlık olsun.

şunuda belirteyim komisyon dahil 500 Tl olur mu ? demişsiniz bende yok teşekkürler demişim. şimdi siz bi açık kapı brakıp enson ne olur deseniz bende ona göre enson kafamdaki rakamı söylerim ama siz enson ne olur deil şu olurmu diye sordugunuz için haliylen verdigim cevap yok olmuş yoksa insanları kayda almamak tenezzül etmemek haşa bunlar benim yapacagım şeyler değil bunlar benim dünya ve ahiret inancıma ters şeyler.
ama birkaç şey daha sormuştum ben. direk baştan savma gibi cevap verilince canım sıkıldı. hala zoruma gidiyor telefonu alamadığım için. neyse tamam. bende özür dilerim. hayırlı işler