FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
USB 3.0 çokta takıntı yapılacak bir özellik değil bence sonuçta anakartın destekliyorsa arkaya takıverirsin. Görüntüye de takılmam demişsiniz o halde kıyaslayacağınız 2 etken var psu ve fan. Eğer iki kasa arasında seçim yapmak zorunda olsaydım kesinlikle 2. kasayı seçerdim 200w psu mümkün değil o sisteme yetmez en az 350w olması lazım üstteki arkadaşın dediği gibi üstelik ekran kartı faktörü var birde.
Usb 3.0 Olayı kasanın önünde olması aslında çokta problem değil sonuçta her gün usb takıp iş yapmıyoruz. İşim olduğunda arkaya takarım ana kart 3.0 destekli. 1.kasa ile 2.kasa arasında kaldığım nokta şu birinci kasanın fan yerleşimi, toz emici özelliği vs yazın sıcak havalarda bana avantaj sağlar gibi duruyor ikinci kasada ise 450W psu var içinde pek 2 tane sanırım fan var diğerinde 12 tane fan var bunlarıda geçtim ikinci kasadakı 450W psu acaba ne derecede kaliteli çıkar çünkü kasa+450W psu içinde bi bu urun bu kadar ucuz diğer kasa+450W psu olanlar 200+TL die gidiyor. Fikir verdiğiniz için teşekkür ediyorum hocam