Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'da 1,5 yıldır resmi bir firmam mevcut. İş alanımız tasarım, reklam, seo olsa da daha çok kendi e-ticaret sitelerimiz için çalışıyoruz
Firmayı bir arkadaşımla kurmuştum ortak olarak ama Şubat ayında askere gitmek için haklarını bana satarak ayrıldı.
Ortağım ayrıldıktan sonra kendimi yalnız hissettim ve hevesim kaçtı açıkçası çünkü firmayı beraber kurmuştuk ve ortak emeğimiz vardı.
Bende eski ofisi kapatıp yeni bir ofis kurdum içi dışı çok güzel bir ofis oldu ve bir tane stajyer arkadaş işe aldım.
Zaten proje bazlı çalıştığım arkadaşlarım sürekli geliyor ama ticaret anlamında ortak hareket edeceğimiz birisi olmadığı için yine kendimi yalnız hissetmeye başladım.
Uzun lafın kısası, firma kurmak isteyen, ofis kurmak isteyen, işlerini geliştirmek isteyeni, işlerini resmiyete dökmek isteyen, ticarete atılmak isteyen arkadaşlar için kaçırılmaz bir fırsat sunuyorum.
İşlerimiz tamamen ayrı olmak üzere, sadece ofise ortak olacak ve zaruri masrafların yarısını karşılayacak bir arkadaş arıyorum.
Burada en büyük kriter güven ve anlaşabilmek, ben gerekirse arkadaşa aylık minimum 2.000

kazanabileceği bir e-ticaret sitesini ve reklamlarını kurar teslim ederim.
Firmam 15 aylık ve bir çok referansı olan bir firmadır, zaten benim r10.net profilimi incelerseniz bir çok konuda uzman birisi olduğumu anlayabilirsiniz.
Kısacası her yönden kârlı ve eğlenceli bir ortaklık teklif ediyorum.
Ofisimiz İstanbul'un en merkezi noktasında ve prestejli bir ticaret merkezindedir.
Daha fazla detay için iletişime geçebilirsiniz.