EmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle giriş seviyesinde bir takım bilgim bulunmaktadır. Benim ufak bir sorum olacak bu konuda sizlere.

Özel ders alacağım bu yüzden PHP konusunda olmazsa olmaz konuları öğrenmek istiyorum.

Hani mysql bağlantıdır, içerik yönetim panelidir, SSL Güvenlik sertifikasına uygun bir site vb. gibi bana olmazsa olmaz sistemleri söyler misiniz?

Sonuçta kurs alacağım için hocaya pek güvencem yok. Benim bu kurstan çıktıktan sonra kendimi 2-3 ay daha geliştirdikten sonra bir E-Ticaret kodlayabilmek veya büyük bir sistem kodlayabilmek amacım var. Bu doğrultuda olmazsa olmaz dediğiniz dersleri yazar mısınız?

Bende hocanın karşısına bilgim olduğunu ve bunları da kesin almak istediğime dair belgelerle gitmek istiyorum.

Umarım kendimi anlatabilmişimdir size?
Kurstan çıkıp 2 ayda e-ticaret sistemi kodlamak diye bir şey olmaz?
Sen e-ticaret sistemi kodlamaya çalışırsın sadece ortaya kötü bir şey çıkar.
6-7 senedir php bilirim ben cesaret edemedim bir sanal mağaza yazılımı yazmaya. giriş düzeyi bilgi dediğin biraz html ve css herhalde.
Algoritma ve programcılık adına pek bir şey bilmiyorsun.

Sana öğretecek adam muhtemelen yazım kurallarını ve değişken sabit fonksiyon sınıf metod döngü gibi genel programlama kavramlarını öğretir. Algoritma geliştirme, çözüm üretme gibi konuları sen zaman içinde deneyimle öğreneceksin.

a'dan z'ye php diye bir kitap var. Rıza Çelik. oradaki tüm konuları tamamen öğrenirsen küçük ve orta ölçekli her projeyi yazacak kadar öğrenmiş olursun.