Sizin daha öncede böyle bir sisteminiz vardı güzel bir araçtı ama bir anda ücretli yaptınız budamı öyle olacak?
Ayrıca link felan biraz daha ayrıntılı yazın
Evet sistem aynı arayüz değişti daha önce hem seo çalışmaları mi hemde yazılımı aynı yerden yapmak istedim ama durum karıştı onun için araci seo çalışmalarından ayirdim. sistemi tamamen kendi ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdim.
mesela sıralama takip gerekiyordu elle yapmak veya position oney gibi firmalara para vermek yerine kenda aracimi yaptım isim kolaylaştı, grafik gerekli oldu rakip karşılaştırma lari için onu koydum. adres den backlink takibi için yiginla para istediler. bende backlink analizini hrefs e ücretsiz yaptırdım.
sitemin online offline durum kontrolü yapması gerekiyordu. aylık 4 dolar dediler bende kendim yazdım
makale kelime analizi gerekliydi onu yazdım. sayfa seo analizi gerekli oldu çok ugrastiriyordu. bi pagerank bak bi woorank bj bilmem neresi bende oturdum kendim yazdım şimdi kolaylıkla geniş bi analizi kısa sürede yapıyorum. istedim ki ben artık seo yapmıyım seo yapanlara yardimci olayım.
onun için sistemi tüm herkese açtım. Bu sistemde 1 proje ve 3 kelime takibi ücretsiz. kelime analizi ücretsiz. daha fazlasını istiyorsan biraz ücret odersin