bi kız kardeşi var birde anası, babası 3 yıl kadar önce vefat etti. uzaktan akrabaları var ama herkes bir yere dağılmış tipik bir karadeniz ailesinin bağlılığı yok. senin anlayacağın kimseleri yok. zaten o şarlatan, kız sahipsiz olduğu için çökmüş. allah kimseyi sahipsiz bırakmasın. kız beni anlatmış ona benim hakkımda sessiz sakin biri demiş. o soytarı da düşünmüştür, bunun sahibi yok evleneceği adam da sessiz sakin biri çıkartırım aradan, bulmuşum böyle genç ve sahipsiz kız çökeyim. yani kardeş zaman geçtikçe olayın neden başladığını niye başladığını kızın itiraflarıyla anlıyorum. dağıtırım yemin ederim ortalığı. kardeş, özeline mesaj yazıyorum bi bakarsın.

olayı kız kardeşine anlattım, kabullenmedi hiç akıl yok, sorumluluk bilinci yok o geri zekalı da. ablasının düştüğü durumun farkın da değil. anası ama öyle değil.

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abileri kardeşleri yok mu bu kızın nasıl karadenizli bunlar. Burada yazmakla vakit kayıp etme git yapacağını yap. Kozlarınızı paylaşın sonra gel burada neticeyi yaz bekliyoruz.