adam sağlam tezgah kurmuş demi. dünyayı başlarına yıkıyorum kardeş sen merak etme. şimdi benim konuşma vaktim geldi. anasıyla görüşeceğim, karadeniz anasıdır. hem o aptal kızının hem de o kendini bir şey sanan soytarının emdikleri sütü burnundan getirir. ha bu yine kızın iyiliği için yoksa o soytarıların arasın da harcanıp gidecek farkında değil geri zekalı. anası duyduğun da ortalık toz duman olacak.

Mübarek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ne be facebook profili bedavaya site açmış içini giflerle,fotolarla doldurmuş gibi Allah yar ve yardımcınız olsun .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:42:37 -->-> Daha önceki mesaj 19:40:04 --

dolandırılma yok kardeş, kızın ne kadar karektersiz olduğunun farkındayım. üçün beşin hesabını yapacak adam değilim. para kazanılır önemli değil. benim zoruma giden benim paramla o şerefsizle anlaşmaya gitmesi. ama sonları yakındır. ben intikamımı anasının eliyle alacağım. anası bilecek bu yaşanan her şeyi.

MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resmen Dolandırılmışsın İşte...

Günlük 1 Milyar Kazanıyorsan En İyi Avukatları Tut Parayı Ver Bak Anasını O Zaman Ne Yapıyorlar.

.....