Merhaba,
Cumartesi günü internet faturamı ödemek icin TTNET bayisine gittim,279.25 liralık internet faturamı 1 lira farkla 280.25 liraya ödedim,dekontu verdi cıktım. Pazartesi internetiniz acılır dedi buraya kadar herşey normal pazartesi bu saat oldu belki 50 defa TTNET'i aradım ama faturanız ödenmedi gözüküyo dediler,apar topar cıktım ödediğim yere gittim hala faturayı gecmemissiniz,TTNET paramı geri istememi söyledi dedim parayı veremem ben faturanızı ödedim,bankada sorun vardır dedi 5.30 a kadar bekleyin geçer fatura dedi bekledim 5.30 a kadar fakat halen fatura yansımadı aradım ödediğim yeri 1 saate kadar geçer bende banka havalesi de tamamlanmış dedi yine bekledim 1 saat fakat halen faturam geçmemişti. Şimdik yine beklemekteyim tekrar aradım ödediğim yeri açmadı,heralde kapattı dükkanı. Neyse yarına kadar bu adam faturamı geçmezse nasıl paramı geri alabilirim,elimde dekont var.
Olay; Eskişehir'de çarşının ortasında bi dükkanda geçiyo,öyle dandik uyduruk bi yer degil bendimce fakat bu adam hala niye faturamı geçmiyor?
Ödediğiniz yer telekom bayisi ise; direkt telekoma gidebilirsiniz.
Merkezdeki telekomda muhtemelen pazarlama müdürlüğünde ilgilenirler.