İlk önce çok geçmiş olsun hocam. Sanıyorum ki bayansınız değilseniz lütfen kusuruma bakmayın. Sadece tahmin. 2 Farklı şehirde de başımıza geldi sayılır. İlk evde ben yine odamdaydım odamın karanlık olmasını severim o yüzden pencerelerim kalın perdelerle kapalıdır. içerideki pc ışığı dışarıdan belli olmaz gibi bir şey zaten gece saat 3-4 arasıydı birkaç ses duydum bu tür şeylerde bakmazsam rahat edemem koridora çıktım sesin dış kapıdan geldiğini fark ettim ışı açmamla birden yere bi şey düşme sesi geldi ve ayak sesleri direk kapıyı açamadım öylelikle geçti gitti.

Diğerinde ise olay ne zaman oldu bilmiyorum ama yaz günü gece yatmaya giderken mutfaktaki balkon kapısını kapattım kilitledim odama çekildim. Uyku tutmadı tekrar odaya geldim biraz TV sonrasında notebook'a geçtim kulaklığımı taktım zaman geçti baya 5-6 saat. Sonra mutfağa gittiğimde balkon kapısının açık olduğu gördüm bi bıçak alıp içeriye doğru gittim ama kimse yoktu. Tahminime göre odada beni farkedince çekip gittiler o günden beri gece pek kulaklık takmıyorum

Zor bir durum ürpertiyor insanı. Tekrar geçmiş olsun dikkat etmek lazım