Bazen yeni domaine açılan konular çabuk indeks alıyorken bazen de zor index alıyor. Birçok domain aldım bazılarında açtıgım konular anında indexlendi bazıları da keçi inadı gibi bir kaç gün sonra indexlendi. canlı canlı seo1'deki domain denk gelmiş ve google anında indexlemiş. Bazende bu konudaki gibi indexlemiyor.
Sıfır domainin eklenen bir soruda kafada olmasının sebebi ise başka hiçbir sitede o içeriğin ya da kelimenin olmaması. Fakat bazı sorular oluyordu 5 yıllık orta güçte sitemle bile ilk sayfaya çıkamıyordum.
Bir gün bir sitemde google analitik online anlık sayacının 1250 gösterdiğine denk geldim. Sevindim sanırım güncelleme geldi ve olumlu etkilendim diye. Sonraki incelemelerimde sadece 1 konuya geldiklerini gördüm. Konuyu araştırdım programda sorulan bir soruymuş. Googlede kelimeyi arastırdım. programda sorulan soruları anında indexletip sadece bu işle uğraşan blogspot sahibi kişiler var. onlar da konuyu açmış ama benim sitemde bu konunun daha önce açılmış olması nedeniyle onlardan önce çıkmışım.

Yani bu şekilde bazen piyango da vurabiliyor.
O işin yıllanmışlıkla alakası yok. Geçen aylardaki "canlı canlı seo 1" konusunda, 5 dakika önce aldığım domain üzerinde herkes farklı bir key vermiş ve yine aynı şekilde yapmıştım. ve tabi anında indeks bir yana kimi kafaya kimi ilk sayfaya kimide falanca sayfalara oturmuştu. o yüzden, siz hiç inanmayın o masala
evet, haklı olabilirsin. ama ne yazıkki durum pekte öyle pembe değil. ns'ler açtığım ilk dakika içinde oturmuştu zaten.
ama az biraz kurcaladım, ve ne yazık ki

yine ÇOK SEVGİLİ bir arkadaşımız sağolsun, yapmış yapacağını... neyse, geçtik.
.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:40:49 -->-> Daha önceki mesaj 00:38:02 --
Ha unutmadan.
Bu arada, yeni alan adlarıyla da sahneye çıkılabileceği mesajını geçmiş olduk herkese inşALLAH.

.