BirTLhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen saldırı türü nedir ?

Veri merkezinden logları isterseniz buraya yazarsanız çözüm üretmeye çalışalım.

Sunucunuz Atx olsa ethernet kartından dolayı sorun olabilir diyecektim ancak Dell R210 kullanıyorsanız farklı bir yerde sorun olabilir.

Vpshere değilde Vcenter üzerinden grafiklerin resmini yükleyebilirmisiniz saldırı geldiği andaki ?
tekrar atak geldiği zaman vcenter üzerindeki network resmini alıp iletirim saldırıın anlık yapılıp 30 saniye zarardan sonra bırakılıyor bir nevi vur çek yapıyorlar. log alınırmı bilemiyorum saldırı türü genelde spof veya 88udp dgn bursa 1 gbit hat oldugu için ne kadar geldiğini tam hesaplamadım fakat olay şudur yapanları ve yaptıkları makinanyı dahi biliyoruz fakat spof geldiği için makina ipini göremiyoruz fakat makina bursabil denilen yerde.

Salay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çokca sebep olabilir cokca da cozum

Atak boyutu nedir
Gelen atak tipi nedir
Kaç PPS geliyor
Sunucu kiraladığınız firmanın network yapılanması dedicated mı shared mı ? belki diğer makinelerde kopuyordur switchde
....
atak boyutunu bilemiyoruz 1gbit hattı sömürdüğüne göre o civarlarda geliyor fakat o civarda gelse veri merkezinin bize mail atması gerekir
atak sipi spof udp (vds den script ile yapılıyor)
pps nedir?
dedicated

neonsunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teamspeak 3 serverlerine sürekli saldırı yapılıyor sizde mağdur kalmışsınız Linux ile kurduysanız eğer firewall yapılandırıp sadece teamspeak 3 portunu aktif bırakın onada inetbase ile bağlantı kısıtlaması koyun bir nebze engeller.
tüm vdsler linux dışı kurmuyoruz zaten teamspeak3 te sadece 9987 port açmıyoruz yatQa panel sistemli verdiğimizden müşterinin talebi doğrultusunda port açıyoruz port kısıtlamas ıyerine ipi yurtdısına kapatırsak spof saldırı alma şansımız varmıdır