Arkadaşlar ben bu açıklamadan şunu anladım yanlış anladıysam lütfen düzeltin.
Google diyor ki; Onca bloglar, web siteleri, sahipsiz çöpe dönmüş siteler v.s. milyonlarca ve ben artık bu sitelerin peşinden koşmaktan bıktım. SSL sertifikası gibi pahalı ürünleri öne sürerek, internet sitelerinin günlük açılma sayısını daha indirgeyerek çöp siteler, bloglar gibi nice web sitelerin artık kapanarak daha rahat bir nefes alma yolunda ilerlemek istiyorum. Diyor gibime geldi
SSL sertfikası olan bir web sitenin neye faydası olur? Seo'cular lütfen hemen atlamasın yeni mantıkta üretmesin ve paketlerinde de ssl serfikalarının önemini farklı açıklamalar ile müşterilere sunmasınlar. Çünkü bu tür araçların sadece sitede online alışveriş tarzı scirptlerin olduğunu belirterek ve kurumsal sitelerin güvenilirliliğini göz önüne çıkartmak amacı ile yapılmış oluyor.
Ne olacak şimdi, yemek tarifi veren veya esc xyz gibi sitelerinde mi artık ssl sertifikasına geçme zorunluluğu olacak. İyi o zaman virüs dolu bir site bile gitsin ssl alsın kendisine
Saçma mantıklar, biz Türkler'den mi yoksa uydurma ABD gibi ülkelerden mi çıkar ?
Para tuzağı her gün daha da fazla artıyor. Bugün Samsung firması ürününe garanti veriyor ama neyine garanti verdiğini kimse bilmiyor