Neredeyse herkesin kabul göreceği bir iki gerçek var:
- Sektörde epey eskiler
- Reklam ve pazarlama konularında epeyce uzmanlar (ziyarete gidenlerin %90 gibi büyük bir oranını gerçekten etkilemeyi başarırlar)
- Gerçekten istekli ve temel düzeyde bilgisi olan kişiler için orta düzey bir eğitim kurumu bile yeterlidir.
Not: ben Bilge Adam'dan eğitim almadım, düşünmüyorum da bundan 6-7 yıl önce bir kursa gideceğim zaman araştırmıştım B.A 'yı tercih etmedim orta düzey bir kuruma gittim ve alacağımı aldım. Maliyeti ise B.A 'daki pazarlık edilen ücretin ortalama 3/10 oranına denk gelir ya da gelmezdi.
Özellikle B.A 'ya gitmek isterseniz pazarlık konusundan tutun da etkileyici faktörlerine kadar
gözünüzü ve zihninizi dört açın.. Pazarlık konusunda tabiricaizse çingene olun
10.000 TL 'den fiyat açıp da 3.000 TL 'ye kayıt olanları tanıyorum.
Burası çok önemli: eğer B.A 'yı tercih eder de orada eğitim alırsanız, hangi eğitimi alırsanız alın, hani seviyede olursanız olun kurs bittikten sonraki halinizle önceki haliniz arasında uçurum olmasın (bilgi yönünü kast etmiyorum)
Bu kısmı okuyan her kimse lütfen yanlış anlamasın ama gerçekten çok şahit oldum. Örneğin X kişisi bir kaç aylık grafik eğitimi alıyor kurs bitiyor ama sanki bize uzay mühendisi oldu veyahut Ay 'da dans etti ?

ki öyle olsa bile ne fark eder yani? neyse bunlar da farklı boyutları..
Başarılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:00:01 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:03 --
Ek: artık
Bilge Adam diye sabit başlık talep edecek hale geldik sanki
Yorumunuz ve başarı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Durumu çok güzel izah etmişşsiniz.

Katılmamak mümkün değil.
10 bin den 3 bine kadar da düşürdülerse harbi helal olsun.d Gittiğimde bende bir pazarlığa tutuşayım bakalım ne kadar düşürebilcem. Ne kadar düşerse o kadar iyi
Alcağın kurs ne olursa olsun eğer kurs bittikten sonra hiçbir gelişim yoksa verilen paraya da zamana da yazık olur. Bu konuda kendini geliştirmek ve bilgilerine bilgi, deneyim katmak çok önemli.
Yani firma ismi kullanarak övünmenin de pek anlamı yok. Dediğiniz gibi giden var, gitse bile hiç bir değişiklik olmayanı var. Bu kursları en iyi şekilde bitirse dahi bir üniversitede görülen bir grafik eğitimi kadar etkili olacağını sanmıyorum. Amacın tamamen kişiyi geliştirmeye yönelik olduğunun farkında olarak kayda değer bir eğitimin olması temennimle gidiyorum.
---
Sabit başlıkta olsa hiç fena olmazdı hani

herkes zaman zaman merak ediyor sektördeki kursları...