Jolan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bireysel olarak gittim sınıfın yarısından çoğu kurumsaldı. Zaten derse 20 kişi başlıyosunuz 1aya kadar sınıfta 10 kişi kalıyor. Her yerde aynımı bilmiyorumda bursa şubesindeki hocaların geneli egoist insanlar böyle bi afralar tafralar soru sormak istemezsiniz yani. Eğitimde belli başlı konuların temelini anlatıyorlar burada en önemlisi sizin kendinizi geliştirmeniz. O temel eğitimi alıp, takıldığınız yerleri sorabilmek için okadar para vermek saçma oluyor. Siz yeterki öğrenmek isteyin burada size takıldığınız yerlerde yardımcı olacak çok arkadaşımız var. Web ve grafik tasarım dersinde, illustrator,photoshop,flash,css html eğitimi veriyorlar, bunların hepsi farklı bir alan, sizce bunlar tek derse sığdırılabilir mi ? Sığdırılırsada seviyesi ne olur ?

Tabi haklısınız orası muhakkak. Oradan temel seviye css, dreamweaver eğitimlerini aldıktan sonra kendimi özellikle bu konularda sürekli geliştirmeyi amaçlıyorum. Ben ankara şubesine kayıt olcam umuyorum hocalarda çok iyidir. Dersleri kaçırma gibi bir lüksüm yok zaten. Bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel gider...