Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Hocam kurumsal ve bireysel eğitimler ayrı diye biliyordum ben ama öyle olsa bile eğitim seti olayını sevmiyorum. Çünkü diğerinde takıldığın yerde yada herhangi bir soru olayında destek 0 sonuçta. Bunuda en azından destek alacağım için kendimi geliştirebilmem açısından tercih ettim. Yani iş olarak şimdi 7 aylık eğitimi bitirdiğimde wordpress'te kendi tasarımı mı oluşturamayacak mıyım? O kadarını da yapabilirim diye düşünüyodum ben...
Ben bireysel olarak gittim sınıfın yarısından çoğu kurumsaldı. Zaten derse 20 kişi başlıyosunuz 1aya kadar sınıfta 10 kişi kalıyor. Her yerde aynımı bilmiyorumda bursa şubesindeki hocaların geneli egoist insanlar böyle bi afralar tafralar soru sormak istemezsiniz yani. Eğitimde belli başlı konuların temelini anlatıyorlar burada en önemlisi sizin kendinizi geliştirmeniz. O temel eğitimi alıp, takıldığınız yerleri sorabilmek için okadar para vermek saçma oluyor. Siz yeterki öğrenmek isteyin burada size takıldığınız yerlerde yardımcı olacak çok arkadaşımız var. Web ve grafik tasarım dersinde, illustrator,photoshop,flash,css html eğitimi veriyorlar, bunların hepsi farklı bir alan, sizce bunlar tek derse sığdırılabilir mi ? Sığdırılırsada seviyesi ne olur ?