Bu konuyal ilgili değil genel bir yaklaşım benim yazacağım.
konuya yaklaşımınızı doğru bulmadığımı belitmek istiyorum. bu yaklaşımın herhangi bir tutarlı tarafı zaten yok da ben yine de örnek vereyim.
Kurumsal bir müşteriniz var ve sitesi açılmıyor yada problem var telefon edip soruyor ne oldu sitem niye açılmıyor ne zaman düzelir bilgi verirmisiniz. Müşterilerimiz bekliyor hindistan ofisi erişimin olmadığını söyledi veri girişi yapmamız gerekiyor yanıtınızı bekliyoruz.
Bu durumda müşterinize vereceğiniz yanıt herhalde şu olurdu :
bilmiyorum.
hiçbirşey yapılamıyorsa sosyal medya hesplarından yada "firmanın" sitesinden network status bölümünden billgi verilebilir . çok müşteri var ve telefonla falan baş edilmeyecek gibiyse bir tane personel istihdamıda gidilebilir diye düşünüyorum.
Ürün ve hizmet arasında ciddi bir fark var, hindistan ofisinizin bağlantısı bu kadar önemli ise 7/24 desteği x saatte alabileceğiniz ıslak imzalı bir sözleşme yaparsınız bunun bedeli de aradığınız da cevap vermek zorunda olan firmayı da mutlu edecek rakamlarda olmalı
* ben R10 da sunucu kiraladım unmanaged dı ama bakacaksınız ulan işiniz ne ?
- pardon anlayamadım ?
Türkiyede bu sektörün iyice içi gitmiş durumda siz ovh 'a şimdi bir ticket atın sorun yaşıyorum diye sonra lütfen burada gelen cevabın tarihini paylaşırmısnız , bu konunun ömrü vefa ederse görmeye
Kurumsal firmaların datacenter'lar ile çalışma fiyatlarından haberiniz var mı ?
Ben burada kesintiyi savunmuyorum , olası durumda isyan edecek kadar değerliyse ayrıcalıklı olması adına size bir personelin ilgi göstermesi varsa aktif baska bloklar oraya nakil edilmesi vs gibi ayrıcalıkları anlaşmalarınız ile sağlarsınız bu da profesyonelliğinizi ve beklediklerinizi gösterir ötesinde manasız konusmalar bence bunlar
ki firmada gerekli cevapları vermek için çaba göstermiş elinde olmayan bir sebep ile Ni de kesinti olmus gördüğüm kadarı ile ancak gelip firmayı burada kötülemek hiç doğru değil