EksenBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunu çözmeğe ayrılacak zamanda müşterilerinin telefonlarına ticketlarına zaman ayırmak sorunu çözmek değil sadece sorunun çözülme sürecinin uzamasına sebeb olmaktadır Hepimiz zaman zaman bu tür sorunlar yaşıyoruz sorun anında tüm müşteriler telefn etmeye ticket atmaya başlıyor işimizlemi uğraşalım yoksa işi gücü bir kenara bırakıp telefonlaramı cevap verip ticketlaramı bakalım neyse iki tarafta haklı ama gereksiz bir konu
Bu konuyal ilgili değil genel bir yaklaşım benim yazacağım.

konuya yaklaşımınızı doğru bulmadığımı belitmek istiyorum. bu yaklaşımın herhangi bir tutarlı tarafı zaten yok da ben yine de örnek vereyim.

Kurumsal bir müşteriniz var ve sitesi açılmıyor yada problem var telefon edip soruyor ne oldu sitem niye açılmıyor ne zaman düzelir bilgi verirmisiniz. Müşterilerimiz bekliyor hindistan ofisi erişimin olmadığını söyledi veri girişi yapmamız gerekiyor yanıtınızı bekliyoruz.

Bu durumda müşterinize vereceğiniz yanıt herhalde şu olurdu :
bilmiyorum.

hiçbirşey yapılamıyorsa sosyal medya hesplarından yada "firmanın" sitesinden network status bölümünden billgi verilebilir . çok müşteri var ve telefonla falan baş edilmeyecek gibiyse bir tane personel istihdamıda gidilebilir diye düşünüyorum.