PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam..
Vurankaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna şükür.
MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi cesaret var hırsızlarda .
gultepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam Allah muhafaza etsin , mümkün oldunca evde abdestli bulunun önlemlerinizi alın Allah a sığının bir daha olmaz inşAllah
Sağolun hocam, Allah cümlemizi muhafaza etsin inşallah, televizyonlarda haberlerde hırsızlık olaylarını duyuyorduk fakat gerçekten oldukça korkunç bir durum,

Ben evdeyken çok farklı durumlarda olabilirdi, fakat Allah karşılaştırmadı çok şükür,

HaCKeW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.. Bilgisayarlarda otomatik açılmaya ayarlı skype vs bir program varmıydı? Denemek için açar login olurlarsa kullandıkları ip ler düşer.
Hayır hocam, herhangi bir otomatik açılma ayarlı skype vb bir program bulunmuyor, aklınıza gelen farklı öneriler olursa konu altından bilgilendirme yaparsanız sevinirim,

Yarın ifade vermeye giderken arkadaşlarım çalınan laptopların fatura vb bilgilerinide ifadeye ekleyecekler

Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah korumuş hocam geçmiş olsun..

Hırsız ile yüzyüze gelseydiniz ya o size birşey yapardı yada siz ona her iki türlüde insan hayatı boşa gidiyor..

Yerinizde olsam balkon ve dış kapıya sahte kameralar satılıyor 10 tl alıp takardım..Maksat gözleri korksun
O anı düşünmek bile istemiyorum hocam, yüz yüze gelmeyi bırakın evde bir yabancının varlığını bilmek bile ne kadar korkunç bir durum, yarın gerekli güvenlik işlemlerini yaptıracağız,