Yine aynı şeyi yapıyorsunuz ! İnsan bir kere de arkadaş bir göz atayım kodlar bize ait hatamız varsa düzeltelim der. İnsan yahu bir kere bunu bile demediniz halen suçlu benim. Benim size ilk sorum neydi ? Bu script daha önce R10 da satılıyordu ama otel vs eklnemiyordu halen böyle bir sorun var mı dedim. Siz bana hayır düzeltme yaptık herhangi bir problem yok dediniz. Adresi size verdim kurulumu demodaki gibi yaptınız eyvallah. Gerl gör ki script içinde ya eksik kurulum yada başka bir hatadan dolayı otel, vs eklenmiyor bu konuda sizinle en az 3-5 defa konuştuk baştan savama cevaplar verdiniz.
Şimdi de söylüyorum scripti çalışır halde verin benim sizinle bir sorunum yok ! Bana başka sitelerin demolarını atıyorsunuz benimd e sitedğim zaten o sitelerde ki gibi bir yapıda çalışsın ağzımı açarsam namertim !
Edit: Ayrıca daha ilk aşamda ben bunu farklı sistem için kullanacağım diye belirttim. Konu neden çarpıtıyorsunuz ? Madem çalışmayacaktı hata verecekti kurulumu siz yaptınız neden uyarmadınız o zaman ?
siz bize her yazışınızda yani otel ekleyemiyorum dediginizde scrptin teferruatlı bir script olduğunu turizm firmalarına yönelik yapıldığı için otel eklerken normal firma sitelerindeki ürün ekler gibi eklenmediğini, otel ekleyeceğinizde otel için önce tarih sonra oda tipi gibi ayarları seçtikten sonra ekleyebileceğinizi, scripti düzgün kullanabilmek için paneli detaylı incelemeniz gerektiğini daha önceki yorumlarınıza cevap olarak yazdık.ama siz hala script sorunlu diyorsunuz. scripti kullanamadım demiyorsunuz. siz böyle demediğiniz için bizde doğal scriptin düzgün çalıştığını göstermek için bu scripti kullanan kişilerin linklerini gösteriyoruz.
ve diyorsunuzki bu scriptin eski satış konusunda otel ekleyemediğini söyleyen olmuş diyorsunuz. eski satış konusunada baktım 1 kişi aynı sorundan şikayetçi emin olun o kişide paneli incelemeden kullanmaya çalıştığı için otel ekleyememiştir.